ΣOK: Θύμα συμβολαίου θανάτου ο 2χρονος!

00:11 24/12/2011 - Πηγή: 24wro

Εκτέλεση συμβολαίου θανάτου ήταν η δολοφονία του 2χρονου παιδιού από την Αλβανία, το οποίο βρέθηκε δίπλα στον ...

νεκρό πατέρα του, στις 29 Νοεμβρίου στο χωριό Πλατύ, στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με το Βήμα, από τις καταθέσεις βασικών μαρτύρων και την ανάλυση κλήσεων κινητών τηλεφώνων, προέκυψε ότι οργανωτές της εγκληματικής επίθεσης ήταν ένας 48χρονος έμπορος ναρκωτικών από την Μεσσηνία και ο αδελφός του.

Ο 48χρονος εντολέας της δολοφονίας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία στον Καναδά
το 1988, είχε συνεργασθεί με πρώην μπράβο του Γιώργου Κοσκωτά, ενώ είχε πρωτοστατήσει και σε επιχείρηση ομηρίας πολιτών.

Είχε συλληφθεί τον Μάιο του 1997 για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς και ηρωίνης στην Αθήνα και στην Καλαμάτα.

Ως φυσικός αυτουργός έχει συλληφθεί ένας 36χρονος Αλβανός, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα και είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία αδικημάτων.

Προς το παρόν έχουν προσαχθεί στην αστυνομική διεύθυνση της Μεσσηνίας έξι άτομα και διενεργούνται κατ' οίκον έρευνες, όπου έχουν βρεθεί δύο πιστόλια και ναρκωτικά.

Ο 35χρονος Φίλιπ Μεσάι και ο 2χρονος γιος του Κόρι, βρέθηκαν νεκροί, μέσα στο αυτοκίνητο του νεαρού Αλβανού, που είχε ριχθεί από αγνώστους σε αρδευτικό κανάλι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας διερχόμενος εντόπισε το αυτοκίνητο.

Στο σημείο πήγε ιατροδικαστής ενώ, όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό και ο ανήλικος βαθύ τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό και ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος.

Ο Μεσάι είχε έλθει στην στην Ελλάδα πριν από 17χρόνια και ζούσε στο Πλατύ.
Keywords
Τυχαία Θέματα