Σ.ΜΠΟΥΛΑΣ: Το λεγόμενο Life Style το θεωρώ γελοίο

00:19 25/9/2012 - Πηγή: 24wro

Ο Σάκης Μπουλάς διαγράφει τη δική του πορεία στον χώρο του θεάματος εδώ και τριάντα χρόνια...

χωρίς να «ευλογεί τα γένια του» ή να προβάλλεται διαρκώς μέσω της μεθόδου του… Life Style.Αυτό κάνει και τις απόψεις του γύρω από τις παθογένειες της ελληνικής showbiz να έχουν ξεχωριστή βαρύτητα.

-Τι είναι το Life Style για τον Σάκη Μπουλά;

«Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, παρότι ήμουν πάντα υπερκαταναλωτικός. Δεν μπήκα στο παιχνίδι αυτό ποτέ, γιατί πάνω απ’ όλα είμαι ένας άνθρωπος
που κάνω αυτό που θέλω και όχι αυτό που κάνει συνήθως ο πολύς ο κόσμος. Όλο αυτό το λεγόμενο Life Style το θεωρώ γελοίο και τόσο έξω από εμένα και τόσο ψεύτικο. Τώρα τι να σου πω… Είχα πάει διακοπές στην Πύλο, σε ένα καλό ξενοδοχείο, και βγήκα το απόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου για να δω πώς ήταν και έβλεπα, στις 7 το απόγευμα, κυράτσες Ελληνίδες, ντυμένες με λαμέ, για να κάνουν βόλτα μέσα στον χώρο του ξενοδοχείου, για να τις δούνε… στολισμένες σαν λατέρνες».

- Η ενασχόλησή σας με την πολιτική είναι στα επόμενα σχέδιά σας, όπως έκανε και ο καλός σας συνάδελφος και φίλος Παύλος Χαϊκάλης;

«Ποτέ! Γιατί η πολιτική και όπως ασκείται αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα είναι κατασκευασμένη και δομημένη λάθος. Δηλαδή, οι πολιτικοί, αντί να κάθονται στο σκαμνί, βλέπεις ότι είναι στο απυρόβλητο. Οι πολιτικοί είναι πιόνια που εξυπηρετούν συμφέροντα κάποιων άλλων συγκεκριμένων κέντρων και δεν θα μπορούσα ποτέ να άλλαζα την κατάσταση αυτή. Δεν διαφωνώ με τις επιλογές του Παύλου. Αυτός είναι υπεύθυνος για αυτό που κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τελείως διαφορετική γνώμη από εμένα και δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους πει τι θα κάνουν».

-Τι ακριβώς συμβαίνει με την τηλεόραση; Ζώνες κόβονται, ελληνικά σίριαλ δεν γίνονται κι αν γίνονται, οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί δεν πληρώνονται.

«Τα Μ.Μ.Ε. είναι ένα μέσο πολιτικής πίεσης. Δηλαδή, το κάθε κανάλι εξυπηρετούσε με βάση τα συμφέροντά του κάποια πολιτικά συμφέροντα, τα οποία αντίστοιχα εξυπηρετούσαν συμφέροντα οικονομικών παραγόντων. Στο κάθε κανάλι ήταν εμπλεκόμενος ένας εφοπλιστής ή ένας μεγαλοεργολάβος. Από τη στιγμή που έπαψε στην αγορά να υπάρχει “κοκό”, έπαψαν να υπάρχουν αναθέσεις δημοσίων έργων… δεν υπήρχε λόγος να υπάρχουν κανάλια. Κάποτε, ένα γνωστό κανάλι, του οποίου ο ιδιοκτήτης χρωστούσε 90 δισ. δρχ. και το κανάλι αυτό στήριζε μια συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση, όταν ήταν να γίνουν εκλογές, έγινε ένα deal του καναλιού με το αντίπαλο κόμμα. Το κόμμα είπε ότι “δεν θα με αντιπολιτευτείς και εγώ θα σου χαρίσω τα 90 δισεκατομμύρια”. Για αυτόν τον λόγο υπήρχαν τα κανάλια. Ποτέ τα κανάλια δεν περίμεναν να βγάλουν λεφτά από τις διαφημίσεις».

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα