Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος για Μπέκαμ

16:47 16/5/2012 - Πηγή: 24wro
Σε κατάσταση... συναγερμού τέθηκε ο μηχανισμός ασφαλείας στο...
«Ελευθέριος Βενιζέλος» για την άφιξη του Ντέιβιντ Μπέκαμ, της πριγκίπισσας Αννας και των υπολοίπων μελών της αντιπροσωπείας της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αγγλίας.
Η άφιξή τους στην Αθήνα, για την αυριανή (17/05) τελετή παραλαβής της ολυμπιακής φλόγας στο Καλλιμάρμαρο ολοκληρώθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με σχέδιο... διαφυγής από το χώρο του αεροδρομίου, δίχως
να γίνουν αντιληπτοί, ο Αγγλος σούπερ σταρ και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, από τους δημοσιογράφους.
Στο χώρο του αεροδρομίου βρέθηκε και μια ομάδα 20 περίπου εθελοντών της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής και πλέον το ραντεβού του Μπέκαμ με τους Ελληνες θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το απόγευμα της Πέμπτης (19.00). Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την παραλαβή της φλόγας, με ειδική πτήση τα μέλη της αγγλικής αντιπροσωπείας θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, όπου εκεί ετοιμάζει η οργανωτική επιτροπή μεγάλη γιορτή για την υποδοχή της.
Ωστόσο, ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Παρασκευής, ενώ η άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην βρετανική πρωτεύουσα θα γίνει το Σάββατο (19/05) το πρωί οπότε θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις υποδοχής της.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν αναμένεται να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση, εκτός του δείπνου που θα παραχωρήσει η βρετανική πρεσβεία, ενώ στο Παναθηναϊκό Στάδιο κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής της Φλόγας τον Αγγλο σούπερ σταρ θα πλαισιώσουν μικρά παιδιά.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα