Συγγνώμη Σαρκοζί για την επίθεση του γιου του σε αστυνομικό

15:02 12/3/2012 - Πηγή: 24wro


Συγγνώμη από μία αστυνομικό της φρουράς του μεγάρου των Ηλυσίων ζήτησε ο... Νικολά Σαρκοζί, όταν, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο μικρότερος γιος του γάλλου προέδρου, εκσφενδόνισε εναντίον της μία τομάτα, ένα μάρμαρο και άλλα αντικείμενα.

Ο 15χρονος Λουί, που βρισκόταν στο μέγαρο με έναν ή δύο φίλους του, αποφάσισε μάλλον να διασκεδάσει με αυτό τον τρόπο χωρίς να σκεφτεί ότι θα βάλει τον πατέρα του σε μπελάδες - και μάλιστα εν μέσω μίας κρίσιμης προεκλογικής περιόδου.

Η αστυνομικός κατήγγειλε
το περιστατικό στους ανωτέρους της με αποτέλεσμα ο Σαρκοζί να σπεύσει να της ζητήσει προσωπικά συγγνώμη, προκειμένου το θέμα να μην λάβει περαιτέρω διαστάσεις.

«Εξετάστηκε το ενδεχόμενο μηνυτήριας αναφοράς, αλλά η αστυνομικός πείστηκε να μην προχωρήσει σε αυτή» είπε πηγή της αστυνομίας. Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, την Κυριακή υπήρξαν αναφορές ότι συνεργάτες του Σαρκοζί προσπάθησαν να «κουκουλώσουν» το περιστατικό προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Λουί, γιος του Σαρκοζί και της δεύτερης συζύγου του Σεσιλιά Ατιάς, εκσφενδόνισε εναντίον της αστυνομικού μία τομάτα, κομμάτια μαρμάρου και μπάλες από χαρτί. «Η αστυνομικός είπε ότι είδε το πρόσωπο ενός παιδιού στο παράθυρο, αλλά δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα αν ήταν ο Λουί» ανέφερε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας αστυνομική πηγή.

Η εκπρόσωπος του μεγάρου των Ηλυσίων αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό. Ο Σαρκοζί έχει ακόμη δύο γιους, τον Πιερ και τον Ζαν, από τον πρώτο του γάμο με τη Μαρί Ντομινίκ Κουλιολί, και μία κόρη, τη Τζούλια, με την Κάρλα Μπρούνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα