Συζητάει με Λεβερκούζεν ο Μπερμπάτοφ!

17:11 27/12/2011 - Πηγή: 24wro
Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του... Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο πελάτης του βρίσκεται σε συζητήσεις με την παλιά του ομάδα, Μπάγερ Λεβερκούζεν.Ένα χατ-τρικ δώρο έκανε στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Boxing Day στην αναμέτρηση απέναντι στην Γουίγκαν.
Ο Βούλγαρος επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί όσο θα ήθελε φέτος με τους «κόκκινους διαβόλους» και σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Ιβάν Ντομπρίνοφ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν
σχετικά με την επιστροφή του στην «Μπάι Αρένα».
«Είναι κάτι παραπάνω από φήμες. Η Λεβερκούζεν έχει στο μυαλό της τον Μπερμπάτοφ. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά τίποτα επίσημο ακόμα. Όλα εξαρτώνται από τα πλάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε αρχικά.
Ο Μπερμπάτοφ έχει 14 συμμετοχές φέτος και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. «Ο ποδοσφαιριστής ποτέ δεν θα ξεχάσει την Λεβερκούζεν. Είναι από τις αγαπημένες του ομάδες ακόμα. Επίσης έχει πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση του συλλόγου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι φιλικές. Επίσης και το ότι η Μάντσεστερ θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο», είπε συγκεκριμένα.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα