Τα 4 fitness tips που χρησιμοποιούν τα top models

06:52 27/3/2012 - Πηγή: 24wro
H Heidi Klum και άλλα διάσημα μοντέλα ορκίζονται πώς το τέλειο σώμα είναι μόνο 4 συμβουλές μακριά...

1. Αυξήστε την ένταση, ιδιαίτερα αν δεν έχετε πολύ χρόνο για άσκηση
Τις ημέρες που δεν μπορείτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην άσκησή σας, αντικαταστήστε τη διάρκεια με την ένταση. Όταν τα μοντέλα έχουν μόνο 30 λεπτά στη διάθεσή τους, κάνουν ένα μίνι ολοκληρωμένο πρόγραμμα με σχοινάκι, βαθιά καθίσματα, ανέβασμα σκάλας και φυσικά διατάσεις. Μην είστε κολλημένη με το γυμναστήριο. Η Heidi
όταν δεν προλαβαίνει τρέχει κοντά στο σπίτι της.
2. Nα είστε αφοσιωμένη στην άσκησή σας
Τα top μοντέλα αθλούνται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποφεύγουν τα γλυκά και τα λιπαρά. Εσείς, μπορείτε να ασκηθείτε 5 ημέρες για να μπορεί ο οργανισμός να επανέρχεται μετά από κάθε συνεδρία στο γυμναστήριο.

3. Τρώτε αρκετά αλλά σωστά
Για να βοηθήσετε το μεταβολισμό σας, να έχετε ενέργεια και να κρατήσετε σε καλά επίπεδα τους μυς (ειδικά αν κάνετε βάρη), πρέπει να τρώτε αρκετούς υδατάνθρακες -όχι όμως τόσο πολλούς ώστε να μετατρέπονται σε λίπος. Πρέπει η διατροφή σας να είναι ισορροπημένη και να αποφεύγετε τις δίαιτες στέρησης και πείνας που κουράζουν τον οργανισμό και του στερούν βασικά συστατικά απαραίτητα για ένα ωραίο και υγιές σώμα.

4. Τρώτε σνακ όπως τα top models
Για να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό της, η Heidi Klum δεν αφήνει να περάσουν περισσότερες από τέσσερις ώρες χωρίς κάποιο σνακ. Πολύς κόσμος νομίζει ότι ο υποσιτισμός είναι συνώνυμος με ένα αδύνατο σώμα, αλλά ουσιαστικά μειώνει τη δύναμη του οργανισμού να μεταβολίσει. Και δημιουργεί ένα μαλθακό σώμα χωρίς μυς. Προσοχή, όμως, τα σνακ δεν πρέπει να είναι γλυκά και λιπαρά. Προτιμήστε φρούτα, σάντουιτς με ψωμί ολικής άλεσης, σαλάτα και γαλοπούλα, λαχανικά, ψητό κρέας ή κοτόπουλο.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα