Τα «έσπασαν» Παπαδόπουλος-Τσαλίκης

21:25 24/7/2011 - Πηγή: 24wro
Τελευταία εκπομπή για το «Στην Υγείας μας» ήταν η χθεσινή, με ...τον Σπύρο Παπαδόπουλο να γιορτάζει το καλοκαίρι με τραγούδι και πολύ-πολύ χορό, έχοντας πολλούς καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιώργος Τσαλίκης, που αν και δεν ανήκει θεωρητικά στην κατηγορία των έντεχνων καλλιτεχνών που προσκαλεί συνήθως ο οικοδεσπότης της εκπομπής, ήταν εκεί «ανάβοντας» στην κυριολεξία το κέφι.
Εξάλλου το εξομολογήθηκε και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδόπουλος: «Αυτό το παλληκάρι ο Γιώργος ο Τσαλίκης η αλήθεια είναι ότι είχαμε
βρεθεί κανά δυο φορές αλλά τον κατααγάπησα από την εκπομπή που κάναμε για το Χαμόγελο του Παιδιού όπου ήταν η πηγή κεφιού όλης της εκπομπής. Είδα μια πτυχή του εαυτού του που μου άρεσε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά δημόσια.»
«Ήταν ένας δύσκολος και έντονος χειμώνας. Από τις ωραίες στιγμές του δικού μου χειμώνα ήταν η εκπομπή σου… αυτό που κάναμε! Δώσαμε ζωή στο χαμόγελο. Πάμε να δώσουμε και σήμερα χαμόγελα...»
Έτσι λοιπόν ακούστηκαν τραγούδια που υμνούν το καλοκαίρι όπως τα «Κρουαζιέρα», «Το Καλοκαιράκι» και άλλα πολλά που σε ταξιδεύουν σε μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τον ήλιο….
Ο Γιώργος Τσαλίκης που το καταχάρηκε στην εκπομπή του Παπαδόπουλου, έχει ανεβάσει πολλά βιντεάκια στο twitter του ενώ έχει γράψει κιόλας: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ωραία μηνύματα για “το στην υγειά μας”. Γιορτάζουμε το καλοκαίρι…. Στην υγεία μας ρε παιδιά!!»
Πηγή: star
 
 

 gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα