Τα πάνω-κάτω φέρνει στην Ιταλία ο Κόμπι

13:30 2/10/2011 - Πηγή: 24wro
Τρέχουν και δεν φτάνουν στην Ιταλία για να μπορέσει η Βίρτους Μπολόνια να κάνει...
δικό της -έστω και για λίγο- τον Κόμπι Μπράιαντ. Η ιταλική λίγκα ξεκίνησε το Σάββατο τις προσπάθειες της να φτιάξει από την αρχή το πρόγραμμα των αγώνων της Μπολόνια στο πρωτάθλημα για να ολοκληρωθεί το deal, όμως το θέμα περιπλέκεται.

Το συμβόλαιο του άσου των Λέικερς θα περιλαμβάνει 10 ματς (έναντι 3,3 εκατ. δολαρίων) και στην Βίρτους θέλουν να διασφαλίσουν ότι τα πέντε εξ αυτών θα είναι στην έδρα της.

Επιπλέον, ο ιταλικός σύλλογος θέλει τα πρώτα πέντε εκτός έδρας ματς του να είναι με αντιπάλους των οποίων τα γήπεδα έχουν μεγάλη χωρητικότητα, ωστόσο Βαρέζε και Κρεμόνα δεν δείχνουν πρόθυμες να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.

Εκπρόσωπος της ιταλικής λίγκας ανέφερε το Σάββατο ότι γίνονται τεράστιες προσπάθειες ώστε η Βίρτους Μπολόνια να κλείσει συμφωνία με τον Κόμπι Μπράιαντ», ενώ ο πρόεδρος της λίγκας Βαλεντίνο Ρέντζι δήλωσε «συγκρατημένα αισιόδοξος» για αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Πάντως για να παίξει έστω και για 10 αγωνιστικές ο «Black Mamba» στο ιταλικό πρωτάθλημα, θα πρέπει ο σύλλογος να έχει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας
Keywords
Τυχαία Θέματα