Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα των σταρ στις Χρυσές Σφαίρες ήταν Chopard

19:38 16/1/2012 - Πηγή: 24wro
Οι Χρυσές Σφαίρες ολοκληρώθηκαν, τα ρούχα που φόρεσαν οι σταρ έχουν...
ήδη επιστραφεί στους οίκους, και τα κοσμήματα που μάγεψαν με τη λάμψη και την πολυτέλειά τους, κλείστηκαν στα χρηματοκιβώτια και τις θυρίδες.

H Freida PintoΚαι φυσικά, από τη μαγική βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσία του οίκου Chopard, ο οποίος για ακόμη μία φορά στόλισε τις σταρ με μερικά
από τα πιο υπέροχα κοσμήματα που είδαμε στο κόκκινο χαλί. H Frida Pinto έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα κολιέ γεμάτο κίτρινα διαμάντια που έκαναν ιδιαίτερη αντίθεση με την μπλε Prada τουαλέτα της, ενώ η Jane Fonda προτίμησε ένα κολιέ με διαμάντι 38 καρατίων(!) μπρασελέ με μπριγιάν 43 καρατίων και διαμαντένια σκουλαρίκια.

H Jane FondaΆλλες κυρίες που έλαμψαν με Chopard ήταν η Stacy Keibler, νυν σύντροφος του George Clooney και συνοδός του στο event, η Andie MacDowell και η Queen Latifah.

H Andie MacDowellΚαι μολονότι οι περισσότεροι celebrities δεν έδειχναν να αγωνιούν για τα κομμάτια εκατομμυρίων που είχαν επάνω τους, η Frida Pinto δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της και δήλωσε ότι την ακολουθούσαν κατά πόδας δύο μπράβοι του οίκου Chopard έτοιμοι να προστατεύσουν όλο το βράδυ τα υπέροχα κοσμήματά της…

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα