Θεσσαλονίκη: Bασάνισαν ταξιτζή με ηλεκτροσόκ για να τον ληστέψουν

15:07 8/9/2012 - Πηγή: 24wro

Φρικιαστικές στιγμές έζησε ένας οδηγός ταξί από τη Θεσσαλονίκη όταν έπεσε θύμα ληστών οι οποίοι δεν δίστασαν να τον βασανίσουν κάνοντάς του ηλεκτροσόκ!...
Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των κακοποιών που έστειλαν τον άτυχο ταξιτζή στο νοσοκομείο. Τo απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Το θύμα
κάποια στιγμή σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν δύο άτομα που περίμεναν στην άκρη του δρόμου.

Νομίζοντας ότι επρόκειτο για πελάτες ο ανυποψίαστος οδηγός ακινητοποίησε το όχημά του για να τους παραλάβει. Εκείνοι -ένας ομογενής από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ και ένας Γεωργιανός- του ζήτησαν να τους μεταφέρει στο κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όμως, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης τον υπέβαλαν σε ηλεκτροσόκ.

Με σβέλτες κινήσεις οι δράστες άρπαξαν όσα χρήματα είχε μαζέψει ο ταξιτζής εκείνη την ημέρα, το κινητό του τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα που υπήρχαν στο ντουλαπάκι μπροστά από τη θέση του συνοδηγού.

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός ταξί κατάφερε να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο της ληστείας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, περιέγραψε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά των κακοποιών και αμέσως άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τους δράστες και να τους περάσουν χειροπέδες, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στο θύμα. Οι ληστές πλέον θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα