Τι λένε οι άνδρες για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι

13:00 11/6/2011 - Πηγή: 24wro
Δεν χρειάζεται να εισχωρήσεις στα άδυτα των ανδρικών κύκλων για να μάθεις τα «κόλπα» τους...
Αρκεί απλά να τους ακούσεις να σου μιλάνε.
Δεν χρειάζεται Όσκαρ Α' ανδρικού, ούτε στήσιμο μιας σατανικής πλεκτάνης για να πέσετε θύμα των λόγων ενός άνδρα. Δεν είναι απαραίτητο να σας λέει συνειδητά ψέματα, ούτε να είναι ένα κάθαρμα που επιδιώκει μόνο να σας αποπλανήσει για να ξεστομίσει όλα αυτά τα γελοιωδώς ακραία που συνήθως ακούτε. Χρειάζεται απλά να είναι άνδρας με την ανάγκη να κάνει σεξ μαζί σας.
Το πιθανότερο είναι αυτά που λέει να τα πιστεύει και ο ίδιος εκείνη την ώρα, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία να δώσετε βάση σε ακριβώς αυτό: εκείνη την ώρα. Την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσετε μαζί ή μετά από 2 εβδομάδες, όλα αυτά δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσουν να ισχύουν. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρόκειται για ψέματα που ειπώθηκαν επί τούτου. Περισσότερο ενθουσιασμό θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε, αν και η ζημιά που προκαλεί ο υπέρμετρος ενθουσιασμός είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που προκαλούν τα ψέματα.
Τι είναι όμως αυτό που θα ακούσετε να βγαίνει από τα χείλη ενός άνδρα προκειμένου να αποκτήσει αυτό που θέλει; Το Queen έψαξε και σας παραθέτει μια λίστα από αυτά που λένε οι άνδρες για να σας ρίξουν στο κρεβάτι τους/σας. Εσείς, προσπαθήστε να μην είστε καχύποπτη, αλλά να έτοιμη για τις συνέπειες των επιλογών σας.

1. «Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι με άλλη γυναίκα»
Πολύ κλασική ανδρική ατάκα, η οποία σας δίνει το ρόλο της ξεχωριστής, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να τον κάνετε να νιώσει έτσι (πώς άραγε;).
2. «Πάνω απ' όλα έχω εκτιμήσει το χαρακτήρα σου και δε μ' ενδιαφέρει να σε ρίξω στο κρεβάτι»
Και μόνο που το λέει, αποτελεί αυτό-κάρφωμα...
3. «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω σεξ, αυτό είναι πολύ εύκολο. Για μένα έχει σημασία να επικοινωνώ με την κοπέλα, να τα περνάμε όμορφα, να μπορούμε να συζητάμε και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο»
Ενώ στην πραγματικότητα θέλει μόνο να κάνει σεξ μαζί σου.
4. «Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου»
Αυτό από μόνο του είναι προκλητικό. Αν το πιστέψετε, είστε πραγματικά ανόητες και σας αξίζει η όποια απογοήτευση.
5. «Μη φοβάσαι είμαι gay»
Έχει αρχίσει να λανσάρεται ακόμα ΚΑΙ αυτό, προκειμένου να βρουν οι γυναίκες ένα κίνητρο να τον κατακτήσουν, ενώ αν ήταν ένας κοινός straight θα έπρεπε να ακολουθήσει τις τυπικές διαδικασίες για να σας κατακτήσει, πράγμα πολύ βαρετό...
6. «Θα σου δείξω κάτι να το λες στις φίλες σου/Είμαι καταπληκτικός εραστής»
Φανταστείτε σε τι κόσμο ζούμε, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να παίρνουμε στα σοβαρά έναν άνδρα που μας τάζει ότι μπορεί να μας ικανοποιήσει σεξουαλικά!
7. «Έχω πληγωθεί, γι' αυτό και δεν μπορώ να εμπιστευθώ εύκολα»
Σας δημιουργεί την εντύπωση του ευαίσθητου, του πληγωμένου, αυτού που ξέρει πολύ καλά πώς είναι να κλαίτε στο μαξιλάρι σας. Δεν φαντάζεστε όμως ότι οι πληγωμένοι είναι ακριβώς αυτοί που για να εκδικηθούν την πρώην, καταστρέφουν όλες τις επ
Keywords
Τυχαία Θέματα