Το έξυπνο αντηλιακό

15:55 12/6/2011 - Πηγή: 24wro

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Face Cream SPF 30 της Clinique κάνει ό τι καλύτερο για το πρόσωπο μας, κατά την έκθεση του στον ήλιο...Η σύνθεση της Face Cream SPF 30 είναι μη λιπαρή, ανθεκτική στο νερό και στον ιδρώτα, δεν φράζει τους πόρους και είναι κατάλληλη ακόμη και για όσες έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Η σειρά Clinique
Sun με τη νέα, αποκλειστική τεχνολογία SolarSmartTM προσφέρει ολοκληρωμένη άμυνα από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες με αναλογία 3:1, όπου η προστασία UVB είναι αναλογικά τριπλάσια από την προστασία UVA. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί διασφαλίζει ότι τα αντηλιακά της Clinique περιέχουν επαρκή προστασία από τις ακτίνες UVA.

Οι συνθέσεις με την Τεχνολογία SolarSmart™ της Clinique περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό φωτοσταθερών αντηλιακών φίλτρων, που είναι μελετημένα ώστε να βοηθούν το δέρμα να αμύνεται στις επιθέσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Όλα τα αντηλιακά προϊόντα της Clinique, περιέχουν συστατικά που ενθαρρύνουν το φυσικό επανορθωτικό μηχανισμό του δέρματος να εξαλείψει τη φθορά προτού προλάβει να πολλαπλασιαστεί. Επίσης, περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά ενθυλακωμένα σε μεμβράνη πρωτεϊνών, και χάρη σε αυτό το σύστημα επιτρέπεται ελεγχόμενη αποδέσμευση.

Επίσης, όλες οι αντηλιακές κρέμες προσώπου της Clinique περιέχουν Εκχύλισμα Πλαγκτόν, ένα φυσικό συστατικό θαλάσσιας προέλευσης που απελευθερώνει μοναδικά ένζυμα «επανόρθωσης» όταν εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτά τα ένζυμα συμβάλλουν στην καταπολέμηση της ορατής φθοράς στην επιδερμίδα, όπως η καταστροφή του κολλαγόνου.

queen.gr 
Keywords
Αναζητήσεις
αντιηλιακη κρεμα προσωπου clinique, clinique αντιηλιακη κρεμα προσωπου
Τυχαία Θέματα