Το ντέρμπι της Τούμπας στο Facebook

16:01 5/2/2012 - Πηγή: 24wro
Προγνωστικά τεχνικών, την ιστορία των αναμετρήσεων και πλούσιο φωτογραφικό και...
οπτικό υλικό...

Μέσα από τη σελίδα του Onsports στο Facebook δόθηκε η δυνατότητα στους αναγνώστες να κάνουν τα δικά τους προγνωστικά για τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το βράδυ (19:30) της Κυριακής
(5/02) στην Τούμπα. Η πλειοψηφία των αναγνωστών είδε νίκη των «ερυθρόλευκων», αν και η διαφορά δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Το αγαπημένο αποτέλεσμα των περισσότερων φίλων του Ολυμπιακού ήταν το 2-1, ενώ αυτοί του ΠΑΟΚ προτίμησαν την καθαρή νίκη με 2-0. Οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με τα σχόλιά τους, στηρίζουν πολλά στο «νόμο της Τούμπας», ενώ οι Πειραιώτες περιμένουν από την ποιότητα και το πάθος της ομάδας για επιστροφή στη μάχη του τίτλου να κάνουν τη διαφορά.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι υπερβολές, που έκαναν λόγο για 4-0 και 0-7 αντίστοιχα, αλλά και οι προβλέψεις για τους σκόρερ. Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης από τη μία και Μιραλάς, Καζίμ και… Μοντέστο από την άλλη, ήταν οι αγαπημένοι όσων σχολίασαν στις σχετικές αναρτήσεις στη σελίδα του Onsports στο Facebook για την τύχη του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής.

«Οι καλύτερες (μη υβριστικές) απαντήσεις θα δημοσιευθούν το πρωί της Κυριακής σε ειδικό θέμα. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός... Τα προγνωστικά σας!», ανέφερε η σχετική ανάρτηση και οι πρώτες αντιδράσεις ήταν… κάπως έτσι:

«Μη υβριστικές; Λίγο δύσκολο για κάποιους! Ή σχεδόν για όλους!», αν και στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν και περάσαμε σε περισσότερο ποδοσφαιρική συζήτηση αλλά και σε αρκετό… χαβαλέ ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων.

«0-0 kai fones gia diaitisia ekaterothen», ήταν η απάντηση ενός αναγνώστη, ενώ η επόμενη πρόβλεψη ανέφερε: «ΒΛΕΠΩ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ....ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2......ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ».

Πιο αναλυτική η παρακάτω πρόβλεψη:

«Ο ολυμπιακός είναι η πρωτη φορά που παρατάσσεται πλήρης, ενώ πλέον δεν έχει περιθώριο απώλειας. Επομένως θα τα δώσουν όλα κ τελικά θα κερδίσουν με ένα ή δύο γκολ την αποδυναμωμενη ομάδα της θεσσαλονίκης».

Ενώ με ελληνικό «χρώμα» ακολούθησε η εξής άποψη:

«O PAOK MONO NA KERDISEI EXEI APO THN STIGMH POY THA AGONISTEI ME 8 ELLINAKIA KAI MALISTA MIKROUS SE HLIKIA O OLYBIAKOS EXEI TO PROBLHMA AYTOS THELEI TO MATS PANO APOLLA NA GINEI ENA HREMO MATS EGO THA APOLAYSO TA ELLINAKIA TO MATS PISTEYO THA ERTEI X».

Βάση στη χρησιμοποίηση των Ελλήνων από τον ΠΑΟΚ, έδωσε ένας ακόμα αναγνώστης:

«Ας κερδίσουν οι «μεροκαματιάρηδες» ΕΛΛΗΝΕΣ... και οχι οι «μισθοφόροι» μπας και κερδίσει και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ... για μια φορά... εκτός και αν οι τροϊκανοί βάλουν και εκεί το... ραβδάκι τους...!!!»

Ο «Sotos Salonika Paokara», έγραψε «‎3-1 αθανασιαδης (2) και λινο για εμας και παντελιτς για αυτους». Οι περισσότεροι φίλοι των δύο ομάδων προτίμησαν πάντως να κάνουν μια απλή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα αλλά αρκετοί φρόντισαν να δώσουν νότα… γέλιου στην όλη κουβέντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα