Το παράπονο του Πέτρου

22:41 13/1/2012 - Πηγή: 24wro
Επίθεση εξαπέλυσε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του τηλεοπτικού σταθμού mega...
στο νεαρό συνάδελφό του Πέτρο Μποσουλόπουλο.

Ο Φιλιππίδης βγήκε στον αέρα σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Πρωινό mou» για να μιλήσει για τους κουμπάρους του Θάλεια Ματίκα και Τάσο Ιορδανίδη. Ως γνωστόν ο Πέτρος τους πάντρεψε τον περασμένο Δεκέμβριο και είναι και ο σκηνοθέτης τους στο έργο «Ιδιωτικές ζωές» στο θέατρο «Αλμα».

Οταν ο Γιώργος Λιάγκας κάποια στιγμή του επισήμανε,
με αφορμή τα καλά λόγια του Τάσου και της Θάλειας γι’ αυτόν, ότι δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην τον έχει συμπεριλάβει στο top-3 των «κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών», ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε ξαφνικά και βρήκε την αφορμή να «την πει» στον Πέτρο Μπουσουλόπουλο!

«Εχθές ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος δεν μ’ έβαλε!» σχολίασε ο Πέτρος. «Εβαλε τρεις πιτσιρικάδες όμως!» του ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να επισημάνει ότι η επιλογή του Πέτρου έγινε από ηθοποιούς της νέας γενιάς.

«Είναι πιτσιρικάς ο Βασίλης ο Χαραλαμπόπουλος;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια, για να συμπληρώσει: «Δεν έχει ηλικία το θέατρο, πείτε στον κύριο Μπουσουλόπουλο! Γιατί ο κύριος Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Ελληνες ηθοποιούς: με τον κύριο Μπέζο και με τον κύριο Φιλιππίδη».
Keywords
Τυχαία Θέματα