Το πιο γρήγορο πιστόλι

17:47 22/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ένα γκολ ανά 54 λεπτά συμμετοχής... πετυχαίνει ο Μάρκο Πάντελιτς, που σκοράρει πιο γρήγορα κι από τον ίσκιο του, διεκδικώντας με την αξία του νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!
Απίστευτη είναι η συχνότητα με την οποία ο Μάρκο Πάντελιτς συνδέεται με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Σέρβος «φονιάς» του Θρύλου με τα δύο γκολ, που σημείωσε κατά του Πιερικού έφτασε αισίως τα 11 φετινά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και το πιο εντυπωσιακό στατικό στοιχείο απ' όλα είναι ότι αγωνίστηκε μόλις για
πέμπτη φορά βασικός σε φετινό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το katimagiko.gr έψαξε και βρήκε τον ρυθμό σκοραρίσματος του 33χρονου φορ, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και διεκδικεί με το σπαθί του ένα νέο συμβόλαιο με τον Θρύλο!

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Πάντελιτς με τα 93 λεπτά συμμετοχής του στην αναμέτρηση της Κατερίνης έφτασε αισίως τα 591 λεπτά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τα οποία εάν τα διαιρέσουμε διά των 11 τερμάτων, που έχει σημειώσει και στις δύο διοργανώσεις θα βρούμε τον ρυθμό σκοραρίσματος του Σέρβου άσου, ο οποίςο σκοράρει κάθε 53,7 λεπτά, ή για να γίνουμε ακόμη πιο σαφείς, σκοράρει 1,675 γκολ ανά παιχνίδι!

Επίδοση, αν μη τι άλλο εντυπωσιακή , την οποία δύσκολα συναντάμε ακόμη και από τους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη!
Keywords
Τυχαία Θέματα