Τώρα Ευρωπαϊκό, μετά Ολυμπιακοί

16:12 19/3/2012 - Πηγή: 24wro
Πρώτος στόχος του Περικλή Ιακωβάκη, είναι... η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι και στη συνέχεια οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου. Αυτό αποκάλυψε ο Έλληνας πρωταθλητής, δείχνοντας πολύ προσεκτικός, μετά το περυσινό του πάθημα.
Αρχικά, ο Περικλής Ιακωβάκης, τόνισε: «Ο στόχος για την τρέχουσα σεζόν είναι 100% το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι. Μέχρι στιγμής όλα εξελίσσονται απόλυτα ικανοποιητικά. Με βάση
τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, η πρώτη κούρσα της χρονιάς θα γίνει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα»
Στη συνέχεια, ο μεγάλος μας δρομέας, μίλησε για την περυσινή σεζόν:: «Η περσινή ήταν μια καταραμένη σεζόν. Προκειμένου να αποφύγω τραυματισμούς έγιναν κάποια προπονητικά λάθη, που έφεραν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλαμε. Πλέον έχουμε επιστρέψει στο παλιό καλό μοντέλο με, μικρές τροποποιήσεις καθώς πλέον δεν είμαι παιδί. Μέχρι εδώ όλα πηγαίνουν πολύ καλά, μη ξεχνάμε όμως πως ο μοναδικός κριτής είναι το χρονόμετρο».
Τέλος, ο Ιακωβάκης, σχολίασε: «Προφανώς και σκέφτομαι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όμως αυτό που προέχει είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να είσαι στο Ελσίνκι να κάνεις δύο ή τρεις κούρσες, ανάλογα πόσες θα είναι στο πρόγραμμα και αν είναι δυνατόν να κερδίσεις. Το Λονδίνο θα ακολουθήσει».

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα