Βαρύνονται με τον ...μισό Ποινικό Κώδικα

19:28 17/1/2012 - Πηγή: 24wro
Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κλοπή, απείθεια και... αντίσταση κατά περίπτωση κατηγορούνται ένας 30χρονος και ένας 19χρονος που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Αρκαλοχωρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, χθες το βράδυ συνελήφθη αρχικά ο 30χρονος, καθώς βρέθηκαν πάνω του τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν οκτώ γραμμάρια ηρωίνης και μία νάιλον συσκευασία,
η οποία περιείχε 28 χάπια ναρκωτικού σκευάσματος, τα οποία του είχε προμηθεύσει ο 19χρονος.

Η σύλληψη του 19χρονου, δεν ήταν εύκολη καθώς ήταν κρυμμένος σε παρακείμενο βοηθητικό χώρο του σπιτιού και κατά την σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς. Στην συνέχεια υπέδειξε σημείο στην αυλή του σπιτιού, που είχε αποκρύψει επιμελώς μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού συνολικού βάρους 56 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 19χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πενήντα έξι πλήρη φυσίγγια9 mmκρότου-αερίου, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο μάρκας EIBAR Ισπανίας 12 cal, ένα πλήρες φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου 12 cal, δυο πιστόλα κρότου-αερίου, μία μοτοσικλέτα άνευ στοιχείων κυκλοφορίας, και ένα πλαίσιο μοτοσικλέτας άνευ στοιχείων και αριθμών, αλλά και κινητά τηλέφωνα, μικροσυσκευές, ακόμη και τρία ξυλοκοπτικά μηχανήματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα