Βιομηχανία τροπολογιών παραδέχεται ο Πεταλωτής!

09:03 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Είναι απαράδεκτο να περνάνε μέσα στη νύχτα τροπολογίες που αλλάζουν την πολιτική μας...
επισήμανε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Προτού ακόμη του τεθεί ερώτημα από τους δημοσιογράφους, ο κ. Πεταλωτής φάνηκε έτοιμος να στηλιτεύσει τα όσα επιχειρήθηκαν να γίνουν από ομάδες βουλευτών τα τελευταία 24ωρα στη Βουλή.
"Ήρθαν 86 τροπολογίες μια βδομάδα πριν τις εκλογές! Για
να λέμε τα πράγματα καθαρά!" τόνισε ο κ. Πεταλωτής και συνέχισε: "Δεν μπορεί να λέμε την αλήθεια στον κόσμο και να αλλάζουμε πολιτικές χρόνων".
Κατά τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, "στήθηκε μια βιομηχανία τροπολογιών επειδή κάποιοι βουλευτές θέλουν να κάνουν τα ρουσφέτια τους".

Επιχειρώντας να υπερασπιστεί τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη, ο πολιτευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι "δεν είναι και οι 86 τροπολογίες ρουσφετολογικές" και πρόσθεσε : "Δεν θα ακυρώσω το ρόλο των βουλευτών που έχουν δικαίωμα να καταθέτουν τροπολογίες".
Απαντώντας, ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για "κορώνες εκ του ασφαλούς" και επισήμανε ότι "πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε τη δεκαετία του 1950".Αυτά που λέτε
Στη συνέχεια της τηλεοπτικής συζήτησης, οι κύριοι Πεταλωτής και Γεωργιάδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση που οι ίδιοι παρομοίασαν με "κοκορομαχία".
"Το μνημόνιο είναι ένα αλεξίπτωτο", υποστήριξε ο πολιτευτής της ΝΔ και πρόσθεσε ότι "χωρίς τα λεφτά του δεύτερου μνημονίου, ο βασικός μισθός δεν θα γινόταν 480 αλλά 80 ευρώ. Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε να γίνει "αποΠΑΣΟΚοποίηση της δημόσιας διοίκησης" και επιχειρώντας να επιμερίσει τις ευθύνες για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας τόνισε: "στο 100% της ευθύνης το 80% είναι του ΠΑΣΟΚ και το 20% της ΝΔ".

"Ο γενιτσαρισμός είναι παλιό ιστορικό δεδομένο", δήλωσε ο κ. Πεταλωτής και κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να μην προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα...
Keywords
Τυχαία Θέματα