Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη

15:44 12/3/2012 - Πηγή: 24wro
Tοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Τρίτη 13 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα...
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 8 με 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα

Στην Αττική θα σημειωθούν βροχοπτώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν καταιγίδες. Το πρωί θα χιονίσει στα γύρω ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 8 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Το πρωί θα σημειωθεί παγετός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα στα δυτικά τοπικά 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 Μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα