Αρνήθηκε να απολογηθεί...(γιατί ούρησε την είσοδο του Mega)

Μετά το σάλο που προκάλεσε η ενέργεια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά να ουρήσει στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μετάδοση τουρκικών σίριαλ ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής
Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής θα κληθεί να απολογηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του σώματος.

Η ενέργεια του Χρήστου Παππά προκάλεσε πολιτικό σάλο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου να δηλώνει πως η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια.

Παρ' ολ' αυτά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να απολογηθεί στη Βουλή. «Δεν απολογούμαι σε κανένα, μόνο στη Δικαιοσύνη» είπε. «Δεν μπορείτε να μιλάτε για χυδαιότητα εσείς που ξεπουλήσατε την πατρίδα κομμάτι κομμάτι και την βάλατε στο Μνημόνιο».

Την στάση του Χρήστου Παππά σχολίασε το ΚΚΕ. «Η φασιστική συμπεριφορά δεν πρέπει να υποτιμάται και όταν εκφράζεται με γελοίο τρόπο, όπως στην περίπτωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά έξω από το Mega» σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα