Διαγραφή χρεών ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Κι ενώ συζητούν η "τρόϊκα", η κυβέρνηση, οι κοινωνικοί εταίροι κ.α. την νέα μείωση μισθών και συντάξεων(με την "ενσωμάτωση" των λεγόμενων "δώρων" στους 12 μισθούς) και την μείωση των επικουρικών συντάξεων κανείς δεν συζητά για την διαγραφή των χρεών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Εντάξει λεφτά δεν υπάρχουν για να δοθούν, αλλά το "κούρεμα" δεν μπορεί να αφορά μόνο το κρατικό χρέος
και τις τράπεζες. Ούτε η συζήτησ να αφορά μόνο την ενίσχυση των τραπεζών. Ούτε οι εκβιασμοί της Μέρκελ να μην μας δοθεί νέο δάνειο αν δεν πάρουμε "μέτρα" μπορεί να ευσταθεί, στα...ξεκούδουνα.
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΣΙΣΑΧΘΕΙΑ. Η Ελληνική κυβέρνηση - όπως κάνουν ΗΔΗ τα Ειρηνοδικεία, αλλά πλέον δεν επαρκούν ούτε είναι αυτο λύση διαγράφουν απο 40 εώς και 100% τα χρέη προς τις Τράπεζες. Αυτή την ώρα υπάρχουν 260 δις ευρώ χρέη απο τα οποία το 14% (36,5 δις) είναι στο λεγόμενο "κόκκινο"(έχουν ξεπεράσει τις 90 ημέρες καθυστέρηση). Στα Ειρηνοδικεία ο χρόνος "δικάσιμου" έχει πάει στους...18 μήνες και βάλε...(απο την αίτηση). Τα στεγαστικά δάνεια (για σπίτια) είναι στα 85 δις ευρώ (1 στους 10 Ελληνες έχει πρόβλημα). Στις "κάρτες" είμαστε στα 9 δις ευρώ.
Δεν μπορεί αυτή την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της μικρομεσαίας και μεσαίας τάξης που ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ να την χρεωθούν οι...ειρηνοδίκες. Και ο κ.Βενιζέλος θέλει να βάλει και τις ιδιωτικές εταιρίες φοροκυνηγων να κάνουν την ζωή των Ελλήνων χειρότερη απο την κόλαση του Δάντη! Μιλάμε το Φαρ Ουεστ θα είναι...Αγια Νύχτα μπροστά στα όσα θα ζήσουμε, εαν ο Β.Βενιζέλος και οι λοιποί φωστήρες υλοποιήσουν τέτοιες "σκέψεις"...
Επειδή ΟΛΑ αυτά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και μόνο, απαιτείται η ΔΙΑΓΡΑΦΗ (το "κούρεμα") των χρεών για ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (εύκολα αποδυκνειεται ποια ειναι τα στεγαστικά δάνεια που αφορούν πρώτη κατοικία)χωρίς να χρειάζεται ΚΑΝ αίτηση των εμπλεκομένων(οι τράπεζες ξερουν καλά) να προχωρήσουμε σε μια διαγραφή "τουλάχιστον του 50% του κεφαλαίου και διαγραφή του συνόλου των τόκων". Και παράλληλα σε μια διαγραφή "τουλάχιστον του 40% των χρεών απο κάρτες με διαγραφη όλων των τόκων".
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ σε αυτη τη χώρα η δεν υπάρχουν;
ΣΙΣΑΧΘΕΙΑ εδω και τωρα. Πριν είναι πολύ αργά.
Keywords
Τυχαία Θέματα