Εκ νέου κλήθηκαν οι βουλευτές για τον προϋπολογισμό

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μπορεί εντός της ημέρας να έχει και μία δεύτερη σύσκεψη με αντιπροσωπείες Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών βουλευτών σε μία προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις για τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό, προσθέτοντας ότι αυτή η σύσκεψη μπορεί να γίνει πριν από τις 19:30 ώρα Ελλάδας (12:30 τοπική ώρα), ώρα κατά την οποία ο πρόεδρος θα αναχωρήσει με προορισμό του την πολιτεία Πενσιλβάνια.

"Ο πρόεδρος θα μεταβεί σήμερα στην Πενσιλβάνια, για μία σύσκεψη
με θέμα της την ασφάλεια της ενέργειας. Επομένως, μία σύσκεψη με τους ηγέτες των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων μπορεί και σήμερα να γίνει" ως το μεσημέρι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Νταν Πφάιφερ.

Εάν δεν επέλθει συναίνεση Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών βουλευτών στο θέμα της περικοπής των δημοσίων δαπανών στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό σχετικά με το ανώτατο όριο που μπορεί να δανειστεί το αμερικανικό δημόσιο, από τα μεσάνυκτα της Παρασκευής (ώρα Ουάσινγκτον) το αμερικανικό δημόσιο δεν θα έχει "ρευστό" από το Σάββατο κιόλας για τις δράσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα