Εκδηλώσεις " Αγροτικός Αύγουστος" στα Χανιά

Στη Δυτική Τάφρο του Ενετικού Λιμένα Χανίων θα πραγματοποιηθούν, από τις 5 έως τις 9 Αυγούστου, οι φετινές εκδηλώσεις του "Αγροτικού Αυγούστου" που αποτελούν τα τελευταία χρόνια θεσμό για τα Χανιά.

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα, κατά την διάρκεια συνάντησης των φορέων που θα οργανώσουν τις εκδηλώσεις, στόχος είναι ο Αγροτικός Αύγουστος να μεταφερθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,
για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Χανίων έχει αποστείλει επιστολή στους Δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο όπου στεγαζόταν το δημαρχείο Νέας Κυδωνίας.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο Αντιδήμαρχος Λευτέρης Αμπαδιωτάκης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών του πρωτογενή τομέα.

Ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης έκανε έκκληση στους Χανιώτες να καταναλώνουν τοπικά προϊόντα προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ενισχυθεί η τοπική οικονομία. "Τα τοπικά προϊόντα είναι ποιοτικά, είναι ασφαλή και οικονομικά", επεσήμανε, λέγοντας ότι η βασική φιλοσοφία του " Αγροτικού Αυγούστου," είναι η προβολή τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, τόνισε ότι "ο Αγροτικός Αύγουστος" κινείται σε καλή κατεύθυνση, δίνοντας την δυνατότητα στην τοπική οικονομία να αποδείξει την δυναμική της.
Keywords
Τυχαία Θέματα