Η εντολή...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ποιά εντολή δόθηκε και απο ποιόν; - Τι είπαν στον Αντώνη;
Πριν από λίγο διάστημα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που έχουν στην κατοχή τους Μέσα Ενημέρωσης και "δικές τους κοινοβουλευτικές ομάδες" σε όλα σχεδόν τα κόμματα, ετοίμαζαν σχέδια για να απαλλαγούν ταυτόχρονα και από τον Γιώργο Παπανδρέου και από τον Αντώνη Σαμαρά.
Αυτά τα γνώριζε και ο Πρόεδρος της ΝΔ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα άλλαξαν, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να τεθεί σε δημοψήφισμα η νέα δανειακή σύμβαση. Ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει στο στόχαστρο και μάλιστα δόθηκε εντολή να πολεμηθεί λυσσαλέα στο εξής μέχρι να αναγκαστεί να παραιτηθεί.
Η αλλαγή βρίσκεται στη στάση που τηρούν, πλέον, απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά. Πολύ ισχυρός οικονομικός παράγων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρησιμοποίησε απεσταλμένο στον Πρόεδρο της ΝΔ φιλικό του πρόσωπο, για να του πει ότι «εμείς είμαστε εδώ και σε στηρίζουμε». Προφανώς για να εκπληρώσουν τον μεγάλο στόχο του κ. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός έστω και για μια μέρα.
Πλέον τον χρησιμοποιούν σε μετωπική αντιπαράθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς πλέον είναι πολύ δύσκολο να «φάνε» και τους δύο και χρησιμοποιούν τον έναν εναντίον του άλλου. Θέλουν να εξολοθρεύσουν τον Γιώργο «πάση θυσία, πάση θυσία» που θα έλεγε και ο Αντώνης Σαμαράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα