Ο ΕΣΥΝΕ στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, που διοργανώνεται φέτος, από 28 έως31 Μαρτίου 2011, στη Σαγκάη, συμμετέχει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών-ΕΣΥΝΕ, ο οποίος, μάλιστα, ως οικοδεσπότης φορέας της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας εξασφάλισε για τρίτη συνεχή χρονιά την παρουσία της Ελλάδας.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, στο οποίο συμμέχουν 100 και πλέον χώρες ενώ τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών θα εκπροσωπήσει
ο γενικός γραμματέας του, κ. Ανδρέας Στεφανίδης, θα σχεδιαστεί από κοινού η 4η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί από 14 - 20 Νοεμβρίου 2011.

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό οικοσύστημα, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΥΝΕ, που ενώνει νέους ανθρώπους και στοχεύει στην απελευθέρωση αλλά και εμπορική αξιοποίηση των καινοτόμων ιδεών τους.

Μέσα σε 3 χρόνια, περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι συμμετέχουν άμεσα στις δράσεις της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας από 100 και πλέον χώρες του κόσμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα