Ο Στρος Καν είναι "αισιόδοξος και καλά στην υγεία του"

Ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, είναι "αισιόδοξος και καλά στην υγεία του", δήλωσε ένας από τους αμερικανούς δικηγόρους του, πριν από την ακροαματική διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που θα εξετάσει το αίτημά του να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

"Είναι καλά, είναι αισιόδοξος και σε καλή υγεία", είπε ο Ουίλιαμ Τέιλορ στο γαλλικό ραδιόφωνο
RTL.

"Είναι αθώος. Ελπίζουμε ότι θα εξασφαλίσει την αποφυλάκισή του, σήμερα ή αύριο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας", πρόσθεσε ο δικηγόρος, ο οποίος μίλησε γαλλικά.

Η ακρόαση στην διάρκεια της οποίας θα εξεταστεί η αίτηση για την υπό όρους αποφυλάκιση του Ντομινίκ Στρος Καν θα γίνει σήμερα στις 18:15 GMT (21:15 ώρα Ελλάδας).

Εναντίον του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) έχουν απαγγελθεί επτά κατηγορίες--ανάμεσα τους για απόπειρα βιασμού και καταναγκαστική κράτηση μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel στις 14 Μαΐου. Προφυλακίστηκε την Δευτέρα μετά από εντολή της δικαστού Μελίσα Τζάκσον, που αρνήθηκε να τον αποφυλακίσει, παρά την προσφορά εγγύησης ενός εκατομμυρίου δολαρίων, επικαλούμενη τον κίνδυνο διαφυγής του.
Keywords
Τυχαία Θέματα