Παπούλιας: Δύσκολα τα επόμενα δύο χρόνια

Καίριες παρεμβάσεις ιδιαίτερης σημασίας έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μιλώντας σε Ημερίδα που οργάνωσε η Ενωση Νέων Αγροτών με θέμα "Αγροτική επιχειρηματικότητα και Αγροτουρισμός".

Ως εκ των βασικών αιτίων της σφοδρής, όπως τη χαρακτήρισε, κρίσης που περνά η χώρα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συμπεριέλαβε την απομάκρυνση από τον Αγροτισμό και τη βαθμιαία εγκατάλειψη της προσπάθειας παραγωγής. «Σταματήσαμε να παράγουμε, συνηθίσαμε να εισάγουμε, μάθαμε να εξαρτώμεθα από τους άλλους και σχεδόν ξεχάσαμε τις
δικές μας δυνατότητες», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο παράλληλα για σοβαρά λάθη που έχουν γίνει, μεταξύ των οποίων και «μια ανεπίτρεπτη κακοδιαχείριση πόρων», γεγονός που περιόρισε καθοριστικά τις δυνατότητές μας. Ο κ. Παπούλιας επανέλαβε την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο των νέων αγροτών, λέγοντας εμφατικά ότι «είστε το μέλλον της πατρίδας μας. Αν διεκδικήσετε αυτό που σας αναλογεί και σας αξίζει, αν αναζητήσετε την πρωτοπορία και χαράξετε νέους δρόμους εθνικής και διεθνούς συνεργασίας, θα μας κάνετε όλους περισσότερο αισιόδοξους».
Keywords
Τυχαία Θέματα