Θα υπηρετήσητε τον σχεδιασμό του διεθνιστικού σατανιστικού χώρου;

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ Α.ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Εξοχωτάτη κ. Παπαρήγα,

Ως Ποιμενάρχης του επινείου της Πρωτευούσης της Χώρας ημών και πνευματικός διάκονος της εν Πειραιεί Εκκλησίας του Θεού, μετ' αισθημάτων συνοχής καρδίας και πολλής θλίψεως δια την όχλησι της Υμετέρας πολυευθύνου Εξοχότητος εν καιροίς δυσχειμέροις κατά τους οποίους αγωνίζεσθε για την διάσωσι της φιλτάτης Πατρίδος εκ των αρπακτικών διαθέσεων των δανειστών και πιστωτών
Αυτής που πραγματούμεναι αναποδράστως θα οδηγήσουν εις την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, καθηκόντως προάγομαι όπως παρακαλέσω Υμάς να εμποδίσητε την στοχευμένην επίθεσιν του καταρρέοντος κόμματος της τέως συμπολιτεύσεως, το οποίο δια των Εξοχωτάτων Υπουργών του κ.κ. Ευαγγέλου Βενιζέλου και Μιλτιάδου Παπαϊωάννου επιχειρεί την ψήφισι υπό της Βουλής των Ελλήνων νομοσχεδίων σαφώς αντικειμένων εις την Συνταγματική νομιμότητα και τα δημοκρατικά αισθήματα.

Σημειωτέον ότι δια τας συγκεκριμένας νομοθετικάς ρυθμίσεις ουδεμία πολιτική εξουσιοδότησι κέκτηνται και ως εκ του αποτελέσματος δύναται να κριθή στοχοποιούνται δια της πρωτοβουλίας των κινήσεών των αι Συνταγματικώς κατοχυρωμέναι αρχαί της ανθρωπίνης οντολογίας, της ελευθερίας της συνειδήσεως και εκφράσεως, της δημοσίας τάξεως και των χρηστών ηθών.

Τα προς ψήφισι νομοσχέδια που κατετέθησαν εις την Βουλή των Ελλήνων αρμοδιότητος του αυτοπροσδιοριζομένου ως «προοδευτικού» Εξοχωτάτου κ. Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφανείας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μιλτ. Παπαϊωάννου «Καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας» και «Κώδικας ναρκωτικών» εισάγουν εις την ελληνική έννομο τάξι αρχάς που κονιορτοποιούν την Συνταγματική νομιμότητα και απομειώνουν πλήρως την ιδιοπροσωπεία του Έθνους.

Παρέλκει βεβαίως εις την Υμετέραν έμφρονα κρίσι να αναφέρω ότι ο δήθεν προοδευτισμός του κ. Υπουργού προεβλέφθη όσον αφορά εις την θεσμοθέτησι «και ετέρου σεξουαλικού προσανατολισμού» εκτός του υπό της ανθρωπίνης οντολογίας και του αιωνίου Δημιουργού του ανθρωπίνου προσώπου τεθεσπεισμένου, που προβλέπεται ως έννοια εις τα άρθρα 2 και 3 του προς ψήφισι νομοσχεδίου για την «καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας», ως και δια την υπ' αυτού απόπειρα εισαγωγής της αμέσου λύσεως του ιερού θεσμού του γάμου, τόσον υπό του φρενοβλαβούς ηγεμόνος της Ρώμης Νέρωνος όστις συνήψε «γάμο» με δύο έλληνας απελευθέρους τον εύσωμο και ανδρώδη Πυθαγόρα και τον λεπτόσωμο και γυναικώδη Σπόρο, τον οποίον κατέστησε εκτομία και μετωνόμασε εις Σαββίνα, όπως εξιστορεί εις την περιώνυμο Ρωμαϊκή του ιστορία ο Έλλην ιστορικός Κάσσιος Δίων, (163 μ.Χ.) της οποίας την αλήθεια επιμαρτυρούν οι σύγχρονοι ιστορικοί του γεγονότος Τάκιτος και Σουητώνιος, όσον και από τον ψευδοπροφήτη του Ισλάμ άραβα έμπορο Μωάμεθ, ο οποίος τον 7ον αι. εις το Κοράνιόν του ανιδρύει την διάλυσι υπό του ανδρός του γάμου δι' απλής τρισσής σχετικής δηλώσεως.

Με την αιτιολογική έκθεσι του σχεδίου Νόμου «Καταπολέμηση εκδη- λώσεων ρατσισμού και ξ
Keywords
Τυχαία Θέματα