Το χρέος μας σήμερα, έναντι της Πατρίδας

Καθώς ο Πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος θα ζητήσει σύγκληση του συμβουλίου των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση για αποφάσεις (σχετικά με το χρόνο των εκλογών και τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές στη δομή του κράτους και της κοινωνίας) θα επαναλάβουμε την ΘΕΣΗ μας που εκπορεύεται απο καθαρά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ καθήκον - καθώς βρισκομαστε ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.
1ον Η παρούσα βουλή (καλώς ή κακώς) ΟΦΕΙΛΕΙ να εξαντλήσει την συνταγματική λήξη της θητείας της, όπως
και η κυβέρνηση (ίσως αργότερα και με εναν διορθωτικό ανασχηματισμό). Γνωρίζουμε οτι για ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ - ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ λόγους υπάρχουν "δεύτερες και τρίτες σκέψεις για αποσχίσεις, εκλογές μάρτιο ή απριλιο " κ.ο.κ. Θα ήταν έγκλημα κατα του λαού μας(με ενα υπο διάλυση κράτος και μια κοινωνία σε πρωτοφανή απόγνωση και αδιέξοδα να πάμε τώρα σε εκλογές - όποιος έχει περάσει απο καρέκλα υπουργού, γνωρίζει καλά τι λέμε...).
2ον Μετά την δεινή ήττα και στο υπο απόλυτο έλεγχο του, Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο Γ.Παπανδρέου ΟΦΕΙΛΕΙ να αποχωρήσει ΣΗΜΕΡΑ. Ακόμη δεν έχει μαθει οτι τις συγκρούσεις τις κάνεις "καβάλα στο άλογο" και οχι όταν...ξεπεξέψεις και φεύγεις. Το i-R τον στήριξε σε ολες τις μάχες που έδωσε, για το καλό της πολιτικής ζωής και της χώρας. Χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολύτως όφελος, ΑΝΤΙΘΕΤΑ μεγάλη ζημία. Κάνανε αυτό πού έλεγε η συνείδηση μας. Το i-R εκτιμά οτι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης - που στήριξε επίσης αναφανδόν δημόσια για το καλό της Δημοκρατικής Παράταξης και της χώρας - όλες τις μάχες που έδωσε ο Γ.Παπανδρέου, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη της μάχης, για να επανεκκινήσει την Δημοκρατική Παράταξη και την Χώρα και να στηρίξει εκείνες τις δυνάμεις που μπορούν να δώσουν όραμα και ενα καλλύτερο μέλλον για όλους.
Και το 2012 θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Αλλά ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όλοι να είμαστε θετικοί και δημιουργικοί, να υπερβούμε τις παθογένειες του παρελθόντος μας. Και τα "ψηφαλάκια" τα μαζεύουν λίγο αργότερα (οι ενδιαφερόμενοι). Ελπίζουμε "το πολτικό προσωπικό"(μέσα στην πλήρη ανεπάρκεα του και την χρεωκοπία που μας οδηγησε, να αντιληφθεί έστω αυτά τα βασικά).
Keywords
Τυχαία Θέματα