CES 2012: 30-50 νέα Ultrabooks

16:26 22/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Οι διοργανωτές της έκθεσης Consumer Electronics Show, που θα λάβει χώρα το Iανουάριο του 2012 στο Λας Βέγκας, εκτιμούν ότι θα παρουσιαστούν στην έκθεση 30-50 νέα Ultrabooks.
Κατασκευαστές όπως η Acer και η ASUS μπορούν να έχουν ανακοινώσει, ήδη, μοντέλα Ultrabook
και να έχουν διορθώσει προς τα κάτω τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις τους, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τρομάζει άλλους κατασκευαστές, όπως είναι οι Fujitsu και Lenovo. Αλλά και οι HP & Dell θα παρουσιάσουν νέα Ultrabooks στις αρχές του 2012. Aυτά αναμένεται να ενσωματώνουν τους νέους Ivy Bridge επεξεργαστές της Intel.

Εκτιμάται ότι κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του Paul Otellini, προέδρου της Intel, στην CES θα ανακοινωθούν οι επερχόμενοι επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel οι οποίοι θα κατασκευάζονται με την τεχνολογία των 22nm.

Έτσι είναι λογικό να περιμένει κανείς ότι οι μεγάλοι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους Ultrabook που θα βασίζονται σε αυτήν την πλατφόρμα.

Παρά τις έως τώρα απογοητευτικές τους πωλήσεις, οι αναλυτές είναι αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον των Ultrabooks, εκτιμώντας ότι έως το 2015 θα αποκτήσουν το 40% της αγοράς των notebooks.

ΠΗΓΗ: The Verge

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα