E-mail από το Στρος Καν στους υπαλλήλους του ΔΝΤ

12:45 24/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Με ένα email επικοινώνησε με τους υπαλλήλους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο Ντομινίκ Στρος Καν. Στο e-mail αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και επισημαίνει ότι παραιτήθηκε για να μην αναγκάσει τους συναδέλφους του να συρθούν μαζί του στη διαδικασία.

«Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά επώδυνες για την οικογένειά μου και για μένα, παράλληλα όπως γνωρίζω και για τον καθέναν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Πραγματικά λυπούμαι βαθύτατα γι΄ αυτό» γράφει ο κ. Στρος-Καν στο ηλεκτρονικό του μήνυμα, που υπογράφει ως «Ντομινίκ» και έχει ημερομηνία Κυριακής.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του στο Ταμείο σημειώνει: «Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι το ΔΝΤ, κι εσείς αγαπητοί συνεργάτες μου, θα πρέπει να μοιραστείτε μαζί μου αυτόν τον εφιάλτη που βιώνω. Γι αυτό λοιπόν πρέπει να φύγω».

Σημειώνεται ότι ο Στρος-Καν αφέθηκε την Παρασκευή ελεύθερος καταβάλλοντας υψηλή χρηματική εγγύηση και τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό με πολύ αυστηρούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του στις 6 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: sofokleousin.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα