H Huawei προσφέρει Υπηρεσίες Διαχείρισης στην China Unicom στη Shanghai

06:50 24/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές τηλεπικοινωνιακών λύσεων στον κόσμο, επιλέχθηκε από την Shanghai Unicom, θυγατρική της China Unicom, ως συνεργάτης υπηρεσιών διαχείρισης (managed services). Με αυτή τη συμφωνία, η Huawei αναλαμβάνει τη διαχείριση περισσότερων από των μισών σταθμών βάσης της Shanghai Unicom, που καλύπτουν 11 περιοχές
της Σαγκάης.

Με πληθυσμό που ξεπερνά τα 23 εκατομμύρια, η Σαγκάη πρόκειται για μια από τις πιο πολυπληθείς και πυκνοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο. Για αυτό το λόγο τα δίκτυα είναι σε συνεχή λειτουργία, και πρέπει να λειτουργούν αδιάκοπα.

Μέσα από τη συμφωνία της με την Shanghai Unicom, η Huawei θα παρέχει υπηρεσίες προληπτικής, προγραμματισμένης, και διορθωτικής συντήρησης για το δίκτυο. Έτσι η Shanghai Unicom θα μπορέσει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην παροχή ενός αρίστου ποιοτικά δικτύου για τους πελάτες της.

Η Huawei θα έχει αποκλειστική ευθύνη για τη συντήρηση του δικτύου.

“Η Shanghai Unicom επέλεξε την Huawei σαν συνεργάτη υπηρεσιών διαχείρισης, λόγω της μεγάλης μας ειδίκευσης και της ηγετικής μας θέσης στην παροχή τέτοιων υπηρεσιών,” δήλωσε σχετικά ο κ. Tang Xiaoming, αντιπρόεδρος της Huawei China.

“Η παροχή των υπηρεσιών διαχείρισης, επιτρέπει στους πελάτες μας να βελτιώσουν την διαθεσιμότητα δικτύου, να αναβαθμίσουν τις επενδύσεις δικτύων, και να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα. Στην προκειμένη περίπτωση, η συντήρηση δικτύου που προσφέρει η Huawei, επιτρέψει στην Shanghai Unicom να εστιάσει τις δράσεις της στην βασική επιχειρηματική της δραστηριότητα, και να αφιερωθεί στη συνεχή ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για τους πελάτες της γρήγορα, και αποτελεσματικά, με χαμηλά κόστη ανάπτυξης. “
Έως σήμερα, η Huawei έχει προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης σε περισσότερους από 70 παρόχους σε 68 χώρες.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα