H NAVIGON γιορτάζει τα 20 χρόνια της με εκπλήξεις

17:50 19/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η NAVIGON γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια με πολλές εκπλήξεις για τους χρήστες της. Τα «ΝAVIGON MySpecial Places» είναι μία ειδική ιντερνετική τοποθεσία που δημιούργησε προκειμένου οι χρήστες και λάτρεις των προϊόντων NAVIGON να μπορούν να καταχωρήσουν τον αγαπημένο τους προορισμό, ανά εποχή του χρόνου και να κερδίσουν πλούσια δώρα.
Ταυτόχρονα όμως με την καταχώρηση του αγαπημένου προορισμού, οι χρήστες συμβάλλουν και σε έναν καλό σκοπό, αφού με κάθε καταχώρηση,
η NAVIGON ενισχύει με 2 ευρώ το ίδρυμα Björn Steiger, που εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην βοήθεια σε περίπτωση ατυχημάτων.

«Η NAVIGON δημιούργησε για τους πελάτες της αλλά και για όλους τους φαν της μία ειδική σελίδα στο Internet, για να μοιραστούν όλοι με όλους, τους αγαπημένους τους προορισμούς κάθε εποχή του χρόνου», δήλωσε σχετικά ο κος Sven Klenner, Vice President Marketing και Communications της NAVIGON. «Όλες οι πληροφορίες σχετικά με όλη την ενέργεια καθώς και ένα ειδικό εργαλείο καταχώρησης των αγαπημένων προορισμών υπάρχουν διαθέσιμα στο www.navigon.com/myspecialplaces. Εκεί μπορεί κανείς να δει και μία μικρή ταινία με ιδέες και προτάσεις για αγαπημένους προορισμούς».

Οι προορισμοί θα αξιολογηθούν από τους ίδιους τους χρήστες με ένα απλό upload. H NAVIGON θα διαθέτει στη συνέχεια τα NAVIGON MySpecial Places για κάθε εποχή του χρόνου, τέσσερις λίστες με POIs (Point of Interest), μέσα από το NAVIGON Fresh, εντελώς δωρεάν.

Τον ερχόμενο Ιούλιο θα διατεθεί η πρώτη λίστα με τους πιο όμορφους προορισμούς για το καλοκαίρι. Τα NAVIGON MySpecial Places του Φθινοπώρου θα υπάρχουν διαθέσιμα από τα τέλη του Αυγούστου 2011.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα