Public.gr: Ε-Retailer of the year στα Retail Business Awards 2012

00:42 21/12/2012 - Πηγή: PC Nea
Το Public.gr κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ε-RETAILER στο θεσμό των Retail Business Awards.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo και για μία ακόμη φορά συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ονόματα του Λιανεμπορίου
και της Βιομηχανίας.

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr, έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τη μοναδική εμπειρία της επίσκεψης από τα φυσικά καταστήματα Public, σε διαδικτυακό περιβάλλον. Η γρήγορη αναβάθμιση του Public.gr με νέο μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, το πρωτοποριακό Facebook forum, καθώς φυσικά και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το δίκτυό στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, συνέβαλαν στη διάκριση του ηλεκτρονικού καταστήματος στο θεσμό Retail Business Awards.

Το βραβείο αυτό που έρχεται λίγες μέρες μετά την βράβευση του Public.gr στα e-volution awards, αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών όλης της ομάδας που εργάζεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιώσει το Public.gr στην αγορά και στο μυαλό των καταναλωτών. Το Public.gr θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του βασικού ανταγωνιστικού του πλεονεκτήματος, αυτού της ανώτερης εμπειρίας που τα Public μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες και πελάτες τους.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα