Sony X Series: Ακουστική πιστότητα, κομψό στιλ

10:52 14/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Aν ψάχνετε για τον τέλειο ήχο και design μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο: Σχεδιασμένες για iPod/ iPhone/iPad’, οι πέντε ολοκαίνουργιες βάσεις ηχείων X Series της Sony συνδυάζουν τη μοναδική πολυτελή εμφάνιση και την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας κομματιών σε ποιότητα ήχου που θα
ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις του ήχου.

Σχεδιασμένη για το σημερινό, ψηφιακό lifestyle η νέα σειρά X Series σας επιτρέπει να απολαύσετε τη μουσική, όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Προσαρμόστε το δικό σας iPod/iPhone/iPad στη βάση και ακούστε τη μουσική σας ενώ η συσκευή σας επαναφορτίζεται.

Εναλλακτικά, αναπαράγετε μουσικά αρχεία από το δικό σας iPod/iPhone/iPad, smartphone, tablet ή PC, μέσω του οικιακού σας ασύρματου δικτύου. Είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαμβάνετε τη μουσική σας ενώ κρατάτε στα χέρια σας τη φορητή σας συσκευή– όπως όταν είστε για παράδειγμα υπεύθυνος για τη μουσική του σημερινού πάρτι.

Πάνω στη βάση ή μέσω του ασύρματου δικτύου, εσείς θα ανταμειφθείτε με δυνατό, πλούσιο και ακριβή ήχο, γεγονός που καθιστά τις βάσεις της σειράς X Series το μουσικό επίκεντρο του σπιτιού.

Στην ολοκαίνουργια σειρά X Series ξεχωρίζει το μοντέλο RDP-XA900iP, το οποίο αποδίδει μουσική ισχύος 200W. Ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο και η νέα, καινοτόμος σχεδίασή του έχει αντικαταστήσει τις οξείες γωνίες με απαλές καμπύλες.

Η στρογγυλεμένη καμπίνα των ηχείων με λεπτομέρειες από γυαλισμένο αλουμίνιο που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα, αποκόπτει κάθε ανεπιθύμητο συντονισμό για συμπαγή μπάσα χωρίς παραμορφώσεις. Οι μονάδες των ηχείων είναι καλυμμένες με ένα ειδικό ύφασμα υψηλής ποιότητας, το οποίο συνεισφέρει στην εξαιρετική εμφάνιση της συσκευής, χωρίς να επηρεάζει την ηχητική απόδοση.

Σχεδιασμένη για iPod/iPhone/iPad, κάθε βάση X Series προσφέρει περισσότερες επιλογές για ασύρματη σύνδεση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας με οτιδήποτε κι αν ασχολείστε.

Αν έχετε στην κατοχή σας ένα iPod touch/iPhone/iPad ή υπολογιστή Mac, τότε έχετε και πλήρη συμβατότητα με το πρωτόκολλο AirPlay, το οποίο αναπαράγει τη μουσική σας βιβλιοθήκη στο iTunes μέσω Wi-Fi, για ασυμπίεστο, ακριβή ήχο. Και αν δεν έχετε κάποιο player συμβατό με το AirPlay, είναι εξίσου απλό να αναπαράγετε μουσικά αρχεία μέσω Bluetooth από το smartphone, το tablet ή το PC σας.

Για τις νέες βάσεις ηχείων X Series της Sony, ο δυνατός, ποιοτικός ήχος είναι το πιο σημαντικό. Η τεχνολογία DMC*, η οποία αναπτύχθηκε από τη Sony, εξασφαλίζει καθαρό, δυναμικό ήχο, ακόμη και όταν η ένταση ξεπεράσει τα όρια.

Το σύστημα ηχείων 2.1ch, με τους διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators), αποδίδει εξαιρετικά μπάσα χωρίς παραμόρφωση, ακόμη και σε υψηλά επίπεδα ήχου.

Συμπληρώνεται από την τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master, επεξεργασία ήχου Clear Phase και μονάδες ηχείων μαγνητικού υγρού, εξασφαλίζοντας καθαρό ήχο σε όλο το εύρος του ακουστικού φάσματος, αναπαράγοντά
Keywords
Τυχαία Θέματα