CES 2012: η Sony παρουσίασε νέες Full HD βιντεοκάμερες

13:16 13/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Τα φετινά μοντέλα της σειράς Handycam προσφέρουν σε όλους ακόμη καλύτερο Full HD βίντεο και πιο διαυγή, καθαρό ήχο. Η προηγμένη τεχνολογία της Sony θα αναδείξει τον επαγγελματία κινηματογραφιστή που κρύβετε μέσα σας.
Τραβήξτε λήψεις πιο σταθερές, βίντεο και φωτογραφίες χωρίς θολούρα – ακόμα και σε ρύθμιση τηλεφακού, όπου άλλες βιντεοκάμερες απογοητεύουν με κουνημένα, δυσδιάκριτα πλάνα.

Κάντε κοντινότερα zoom και τραβήξτε εξαιρετικά βίντεο και φωτογραφίες, πλούσια σε λεπτομέρειες. Καταγράψτε
ευκρινέστερο, καθαρότερο διάλογο, ακόμη και όταν ο άνεμος φυσά δυνατά.

Υπάρχει μια νέα οικογένεια μοντέλων βιντεοκαμερών με ενσωματωμένο προβολέα που μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο με τοίχο, ταβάνι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια σε μια αυτοσχέδια κινηματογραφική αίθουσα. Και αν επιθυμείτε να προσθέσετε μια επιπλέον διάσταση σε αυτές τις αγαπημένες αναμνήσεις σας, η μικρότερη 3D Handycam μέχρι σήμερα, διαθέτει συναρπαστικές νέες δυνατότητες και εκπληκτική εικόνα που θα σας καταπλήξουν.

Νέα χαρακτηριστικά για καλύτερο HD βίντεο και ήχο
Τα high-end φετινά μοντέλα διαθέτουν Balanced Optical SteadyShot, ένα νέο, εξελιγμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, το οποίο προσφέρει περισσότερο σταθερή, επαγγελματικού επιπέδου εικόνα, τόσο στο HD βίντεο όσο και στις φωτογραφίες. Η σταθεροποίηση εφαρμόζεται πλέον σε ολόκληρο το οπτικό σύστημα, περιλαμβανομένων των φακών και του αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS.

Το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη αντικραδασμική συμπεριφορά μέχρι και 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα προηγούμενα μοντέλα (όταν όλα τα μοντέλα είναι στο standard mode). Έχει, δε, το ίδιο ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όλες τις ρυθμίσεις του zoom, από τις ευρυγώνιες λήψεις μέχρι αυτές με τηλεφακό.

Τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς PJ διαθέτουν ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα, ο οποίος είναι τοποθετημένος μέσα στο αναδιπλούμενο LCD panel της βιντεοκάμερας. Στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργία Clear Phase και τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master σε επιλεγμένα μοντέλα, αποδίδουν καθαρό δυναμικό ήχο, ενώ εσείς απολαμβάνετε βίντεο που προβάλλεται στον τοίχο ή σε οποιαδήποτε κατάλληλη επιφάνεια.

Η Handycam όχι μόνο καταγράφει εκπληκτικό Full HD βίντεο και φωτογραφίες, αλλά έχει και καλύτερο ήχο από ποτέ. Με τη βοήθεια ενός νέου προηγμένου επεξεργαστή ήχου (Advanced Sound Processor), η βιντεοκάμερα εντοπίζει αυτόματα τυχόν προβλήματα με το θόρυβο αν κάνετε εξωτερικές λήψεις.

Ένας εξελιγμένος λογάριθμος αναλαμβάνει να μειώσει το θόρυβο από τον άνεμο, ειδικά τις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες, οι οποίες επηρεάζουν τη διαύγεια των διαλόγων. Η ανθρώπινη ομιλία αποδίδεται, επίσης, καλύτερα. Η λειτουργία Closer Voice χρησιμοποιεί τη γνωστή μας αναγνώριση προσώπων (Face Detection) για να εντοπίζει τους ανθρώπους στο κάδρο. Η προηγμένη επεξεργασία ήχου αυξάνει την κατευθυντικότητα του μικροφώνου, βελτιστοποιεί την ομιλία και μειώνει την φασαρία από το υπόβαθρο, για ευκρινέστερους και καθαρότερους διαλό
Keywords
Τυχαία Θέματα