Tιμητική διάκριση για το Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online

09:31 28/10/2011 - Πηγή: PC Nea
O κ. Αντώνης Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online απέσπασε το βραβείο Manager της χρονιάς στo 13ο διεθνές συνέδριο τηλεπικοινωνιών InfoCom World 2011.
Ο κ. Κεραστάρης τιμήθηκε για τη συνεισφορά του στην ισχυροποίηση της hellas online στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη υγιή ανάπτυξη που αποτυπώνεται
και στα οικονομικά αποτελέσματα.

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό της ευρυζωνικής αγοράς και τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας, η εταιρία την περυσινή χρονιά παρουσίασε 30% αύξηση εσόδων, 144% αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας στα € 48,8 εκατ. με σημαντική πρόοδο στις ελεύθερες ταμειακές ροές, πρόσθεσε 109.000 νέους πελάτες και συνεχίζει σε αντίστοιχους ρυθμούς και την τρέχουσα χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο Manager της χρονιάς στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της hellas online είναι η 3η διάκριση της χρονιάς για την hellas online και τα στελέχη της, καθώς πρόσφατα διακρίθηκε με το Marketing Excellence Grand Award στα Βραβεία του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ και τον περασμένο Ιούλιο με τα βραβεία «Καινοτομία στην εξυπηρέτηση πελατών» και «Μάνατζερ της χρονιάς στην εξυπηρέτηση πελατών» στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα