Εξαιρετικά αποτελέσματα για το Kaspersky PURE

10:51 19/5/2011 - Πηγή: PC Nea
H Kaspersky Lab ανακοινώνει ότι οι λύσεις Kaspersky Internet Security 2011, Kaspersky AntiVirus 6.0 for Windows και Kaspersky PURE απέσπασαν το
κορυφαίο βραβείο VB100 από το έγκυρο βρετανικό περιοδικό Virus Bulletin.

Σε συγκριτική δοκιμή που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Απριλίου του Virus Bulletin, και οι τρεις λύσεις εξασφάλισαν εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στoν εντοπισμό κακόβουλων προγραμμάτων. Για μία περίοδο πέντε εβδομάδων, 69 από τα πιο δημοφιλή προϊόντα antivirus δοκιμάστηκαν σε υπολογιστές με λογισμικό Windows XP, Service Pack 3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ανεξάρτητη δοκιμή στην οποία το Kaspersky PURE ήταν σε θέση να αποδείξει ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρει κορυφαία προστασία. Με ενεργοποιημένες τις λειτουργίες “on-demand scanning” και “real time protection”, το Kaspersky PURE εξουδετέρωσε το 100% των ιών από τη συλλογή WildList, καθώς και όλους τους πολυμορφικούς ιούς.

Το Kaspersky PURE απέδειξε επίσης τη δυναμική του στις δοκιμασίες αντενεργής (reactive) και ενεργής (proactive) προστασίας, με βαθμολογία 94,5%. Η λύση της Kaspersky Lab απέδωσε πολύ καλύτερα από ανταγωνιστικά προϊόντα της Symantec, της McAfee και της ESET, τα οποία δεν πέτυχαν αντίστοιχα αποτελέσματα.

Κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες δοκιμών, το Kaspersky PURE δεν εμφάνισε ούτε μια ψευδώς θετική εγγραφή και απέδωσε άριστα κατά αρχειοθετημένων κακόβουλων προγραμμάτων παντός τύπου.

Οι ερευνητές του έγκυρου Βρετανικού περιοδικού τόνισαν επίσης την ταχύτητα σάρωσης - η τεχνολογία iSwift που εφαρμόζεται στη λύση της Kaspersky Lab, της επέτρεψε να επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα σε επαναλαμβανόμενες σαρώσεις αρχείων – ξεπερνώντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά τους ανταγωνιστές της.

Οι συντάκτες της αξιολόγησης σχολίασαν θετικά το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας, καθώς και πολλές άλλες βελτιώσεις στις λύσεις της Kaspersky Lab, που τους άφησαν πολύ θετική εντύπωση.

Το Kaspersky PURE είναι η ναυαρχίδα της σειράς λύσεων της Kaspersky Lab για οικιακούς χρήστες. Ενσαρκώνει μια νέα, ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ασφάλεια πληροφορικής, κατά την οποία όλα τα συστήματα προστασίας λειτουργούν συνδυαστικά για να προφυλάξουν τους υπολογιστές των χρηστών έναντι κάθε είδους ηλεκτρονικής απειλής.

Το Kaspersky PURE προστατεύει πλήρως τις πληροφορίες των χρηστών και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με την κρυπτογράφηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την πρόληψη υποκλοπής στοιχείων και παράνομης πρόσβασης, την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης σε διαφορετικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι τα διαγραμμένα στοιχεία δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Kaspersky Lab για οικιακούς χρήστες επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.kaspersky.com/homeuser.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα