Η Ericsson εκπαιδεύει ταλαντούχους απόφοιτους

05:56 22/11/2011 - Πηγή: PC Nea
H Ericsson ανακοίνωσε το Πρόγραμμα εκπαίδευσης αποφοίτων “Dream. Change. Now” που θα εφαρμόζεται κάθε χρόνο στις 25 χώρες της Περιφέρειας Μεσογείου.
Το Πρόγραμμα είναι μια επένδυση σε εκπαιδευόμενους με υψηλό κίνητρο, έμπνευση και όραμα για να δημιουργηθούν εξειδικευμένα στελέχη στον κλάδο ICT.

Το “Dream.Change.Now.” είναι ένα Πρόγραμμα εκπαίδευσης αποφοίτων στις 25 χώρες της Περιφέρειας Μεσογείου της Ericsson.
Στόχος είναι η επιλογή και πρόσληψη εκπαιδευόμενων, οι οποίοι εκτός από υψηλές τεχνικές ικανότητες, θα μοιράζονται το όραμα και τις αξίες της Ericsson για ένα κόσμο, όπου η επικοινωνία θα γίνει εργαλείο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Ο Παναγιώτης Εμμανουηλίδης Επικεφαλής του Workforce Planning & HR Operations για τις περιοχές της Μεσογείου και Επικεφαλής HR&O Νοτιοανατολικής Μεσογείου και Ελλάδας δήλωσε: “Η Ericsson βρίσκεται ανάμεσα στους top-25 εργοδότες παγκοσμίως και διατηρεί μοναδικά προγράμματα ανάπτυξης και εκπαίδευσης ταλέντου. Είμαστε περήφανοι και στην Ελλάδα που η εταιρία μας έχει διακριθεί ως Best Workplace. Οι 100.890 εργαζόμενοί μας είναι οι πιο αξιόπιστοι πρεσβευτές του οράματος μας για τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία και θέλουμε να επενδύσουμε σε αυριανό ταλέντο με το Πρόγραμμα “Dream.Change.Now”. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει και στην Ελλάδα από το 2012”.

Το Πρόγραμμα “Dream.Change.Now” είναι μια αμφίδρομη διαδικασία: η Ericsson επωφελείται από τις ικανότητες αυτών των νέων ταλέντων και οι εκπαιδευόμενοι έχουν μια συγκλονιστική ευκαιρία επαγγελματικής κατάρτισης σε πραγματικές συνθήκες σε πολύπλοκα έργα τεχνολογίας.

Η καινοτομία του προγράμματος αφορά στο δομημένο τρόπο, στην καθορισμένη διαδικασία και στο σχέδιο που ακολουθείται, με απώτερο στόχο να διατηρήσει στην εταιρία όσους εκπαιδευόμενους θα πάρουν άριστες αξιολογήσεις.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα