Η Huawei κέρδισε τις εντυπώσεις στη Βαρκελώνη

07:17 7/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, επιβεβαίωσε τη δυναμική της πορεία στο Mobile World Congress 2012 στη Βαρκελώνη, παρουσιάζοντας καινοτόμες συσκευές και νέες τεχνολογικές λύσεις, που βοηθούν τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, να βελτιστοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, ενώ μειώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα, και τους χρήστες να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη ευρυζωνική εμπειρία.

Σε συνέχεια των «έξυπνων συσκευών»
που παρουσιάστηκαν νωρίτερα κατά τη διάρκεια του MWC, η Huawei προσέθεσε στη νέα σειρά Ascend το smartphone G 300 με οθόνη αφής 4 ιντσών WVGA ισχύος 1Ghz.

Το Huawei Ascend G 300 είναι η τελευταία πρόταση της Huawei στην «μέση κατηγορία» smartphones, και συνδυάζει αποτελεσματικά «στυλάτη» εμφάνιση, με υψηλού επιπέδου λογισμικό, προσφέροντας έτσι στο χρήστη αυξημένες δυνατότητες για ψυχαγωγία, gaming, και επικοινωνία.

Με επεξεργαστή 1GHz, γραφικά 3D, μνήμη μεγαλύτερη από 2GB και μπαταρία 1500 mAh Li Ion, το Huawei Ascend G 300 υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες. Το Huawei Ascend G 300 λανσάρεται με Android 2.3, ενώ αναμένεται η αναβάθμισή του σε Ice Cream Sandwich το καλοκαίρι του 2012.

Ascend G 300
Επίσης η Huawei παρουσίασε τη λεπτότερη κάρτα δεδομένων E369, με πάχος μόλις 8mm. Η κάρτα E369, δημιουργήθηκε για την υποστήριξη υπηρεσιών περιαγωγής UMTS 5 παγκοσμίως, και ο μοντέρνος της σχεδιασμός διατίθεται σε οκτώ διαφορετικά χρώματα.

Huawei Ε369
Στη Βαρκελώνη, ξεχώρισε επίσης το πρωτοποριακό 10GE CSR (Cell Site Router) για LTE backhaul, ATN 950B, που ενισχύει τις λύσεις κινητής ευρυζωνικότητας της Huawei, επιτρέποντας σε παρόχους να αναπτύξουν δίκτυα LTE μεγάλου μεγέθους, προσφέροντας έτσι στους συνδρομητές τους βελτιωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες δεδομένων.

Συγκεκριμένα, το ATN 950B καλύπτει αυξήσεις σε χωρητικότητα από 1GE έως 10GE κατά τη διάρκεια φάσης LTE.

Εντυπωσιακή ήταν και η λύση ‘Connected Home Solution’, μια απλή, εύχρηστη λύση cloud computing που μπορεί να υποστηρίξει τόσο τις ανάγκες οικιακής ψυχαγωγίας, όσο και τις ανάγκες μικρής ή οικιακής επιχείρησης, (small office/home office - SOHO), με λύσεις ασφάλειας και διάθεσης αρχείων σε περιβάλλον cloud.

Η λύση Connected Home Solution στοχεύει στην αναβάθμιση της οικιακής «ψηφιακής ζωής», μέσα από πλούσιες και πιο αυτοματοποιημένες λύσεις ψυχαγωγίας, και οικιακής εργασίας.

Η λύση Connected Home Solution της Huawei απευθύνεται σε οικογένειες, και μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, και μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς επιπλέον δικτυακές επενδύσεις, πράγμα που την καθιστά ιδιαίτερα οικονομική.

Οι χρήστες προμηθεύονται με εφαρμογές όπως ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα χειριστήρια τους, εφαρμογές Internet για τηλεόραση (web browsing, οπτικοακουστικές εφαρμογές), IPTV entertainment, SOHO Office, οικιακή ασφάλεια, ψηφιακή διάθεση μοιρασμού αρχείων (file sharing), multi-screen switching και πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε η ολοκληρωμένη λύση cloud computing, Cloud Accelera
Keywords
Τυχαία Θέματα