Η Symantec απελευθερώνει την πληροφορία

01:52 26/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Symantec ανακοίνωσε τη λύση Intelligent Information Governance, που επιτρέπει στους οργανισμούς να γεφυρώσουν το κενό μεταξύ του επιχειρησιακού τμήματος, του νομικού και του ΙΤ τμήματος ενός, μειώνοντας το ρίσκο και το κόστος, ενώ προτρέπει τους εργαζόμενους να εργάζονται με ελευθερία σε ένα connected world.
Με στόχο να καταστήσει εφικτό για τις επιχειρήσεις την προστασία με τον καλύτερο δυνατό
τρόπο της πληροφορίας, την δημιουργία πολιτικών διατήρησης δεδομένων και τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας eDiscovery, η Symantec ανακοίνωσε τα σχέδια της για αναβαθμισμένη ενοποίηση μεταξύ των κορυφαίων λύσεων αποθήκευσης και eDiscovery.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι απέκτησε την LiveOffice, μία κορυφαία εταιρεία cloud-based archiving, με τιμή αγοράς που πλησιάζει τα $115 εκατομμύρια. Η συγκεκριμένη εξαγορά θα επεκτείνει το offering της εταιρείας στον τομέα intelligent information governance στο cloud, παρέχοντας στους πελάτες την επιλογή εφαρμογής των λύσεων της Symantec σε φυσικό χώρο, στο cloud ή σε υβριδικό περιβάλλον.

Τα Πλεονεκτήματα του Intelligent Information Governance
Εφαρμόζοντας τους απαραίτητους ελέγχους για την φύλαξη και προστασία της πληροφορίας, οι οργανισμοί μπορούν ξένοιαστα να επιτρέπουν στους εργαζομένους τους να μοιράζονται ελεύθερα την πληροφορία. Αυτό προσφέρει ένα κρίσιμο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, εφόσον η εταιρική πληροφορία είναι προσβάσιμη από μία ευρεία γκάμα συσκευών (συμπεριλαμβανομένων των smartphones και tablets), μοιράζεται μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης και αποθηκεύεται στο cloud. Η δυνατότητα του κάθε οργανισμού να προστατεύει την πληροφορία, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο προσωπικό να έχει πρόσβαση σε αυτή από οπουδήποτε, βελτιώνει την παραγωγικότητα του εργαζομένου και μειώνει το ρίσκο απώλειας της πληροφορίας.

Οι λύσεις intelligent information governance της Symantec παρέχουν στους οργανισμούς την απαραίτητη τεχνολογία για να μειώσουν το ρίσκο που σχετίζεται με το eDiscovery και την συμμόρφωση, ενώ τους επιτρέπει να ενοποιήσουν ξεχωριστά τμήματα της λειτουργίας του ΙΤ.

Η Symantec δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης ομοσπονδιακών αναζητήσεων και αρχειοθετήσεων σε κρίσιμες πηγές δεδομένων, συνδυάζοντας το περιεχόμενο και τη σχετικότητα για την αναζήτηση της πληροφορίας, έτσι ώστε οι οργανισμοί και βρίσκουν αυτό που ζητούν, όταν το χρειάζονται. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύει τους ελέγχους και τις πρακτικές συμμόρφωσης. Επιπρόσθετα, η δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης της ασφάλειας, της αποθήκευσης της πληροφορίας και των λειτουργιών eDiscovery, μειώνει τα λειτουργικά έξοδα και τα κόστη εκπαίδευσης.

“Η διακυβέρνηση της πληροφορίας γίνεται ολοένα και σημαντικότερο ζήτημα για τις επιχειρήσεις. Οι εταιρείες αναζητούν να ελέγχουν και ταυτόχρονα να απελευθερώσουν την πληροφορία, παραχωρώντας ελεύθερη πρόσβαση της πληροφορίας στους εργαζομένους για μέγιστη παραγωγικότητα, χωρίς αυτό να ισοδυναμεί με ρίσκα των πολιτικών συμμόρφωσης. Συνδυάζοντας την διαχ
Keywords
Τυχαία Θέματα