Η Symantec βοηθά τους οργανισμούς να αποκτήσουν το Private Cloud

07:36 24/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Symantec ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση 6.0 των λύσεων αποθηκευτικής διαχείρισης και υψηλής διαθεσιμότητας. Με τη νέα έκδοση, η Symantec επιτρέπει στους οργανισμούς να δημιουργήσουν προσαρμόσιμα private clouds, με τον μετασχηματισμό της υπάρχουσας υποδομής τους.
Οι οργανισμοί μπορούν να διαχειρίζονται το σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών end-to-end με ενσωματωμένη
ευελιξία, ακόμη και αν η λειτουργία συναντάται σε πολλαπλές τεχνολογίες virtualization, λειτουργικά συστήματα και αποθηκευτικές πλατφόρμες.

Οι νέες λύσεις γεφυρώνουν πολλά προϊόντα από το Portfolio της Symantec, συμπεριλαμβανομένων των Veritas Storage Foundation 6.0, Veritas Cluster Server 6.0, και Veritas Operations Manager 4.1, όλα σε μία ενιαία σουίτα, με στόχο να βοηθήσουν τους οργανισμούς να κινηθούν με αυτοπεποίθηση σε μία private cloud αρχιτεκτονική.

Η πρόσφατη έκθεση της Symantec Virtualization and Evolution to the Cloud Survey ανακάλυψε ότι το 67% των επαγγελματιών του κλάδου της πληροφορικής δεν νοιώθουν ασφάλεια να τοποθετήσουν κρίσιμες εφαρμογές σε private/hybrid cloud λόγω των επιχειρηματικών απαιτήσεων για υψηλή διαθεσιμότητα των SLAs. Αυτή η ανησυχία επεκτείνεται επίσης στο αποθηκευτικό περιβάλλον, με το 82% των ερωτηθέντων να επιλέγει την βελτιωμένη διαθεσιμότητα ως ένα σημαντικό στόχο για την απόφαση να υλοποιήσουν private storage-as-a-service.

Με την Symantec, οι οργανισμοί μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους ισχυρά private clouds εκμεταλλευόμενοι την ήδη υπάρχουσα επένδυση που έχουν στο δικό τους data center. Με τις νέες λύσεις, οι οργανισμοί μπορούν:

-Να διαχειρίζονται τις επιχειρησιακές λειτουργίες end-to-end σε ετερογενείς πλατφόρμες
-Να αναπτύσσουν ισχυρά και ευέλικτα αποθηκευτικά σχήματα για cloud workloads
-Να μειώσουν το αποθηκευτικό αποτύπωμα μέσω του deduplication, της συμπίεσης και του thin reclamation
-Να χρησιμοποιήσουν ένα μόνο σημείο αναφοράς για ευφυή αναφορά και απρόσκοπτη αποκατάσταση

Τα νέα προϊόντα που Ανακοινώθηκαν Είναι τα:
-Veritas Storage Foundation 6.0
-Veritas Cluster Server 6.0
-Veritas Operations Manager 4.1
-Symantec ApplicationHA 6.0
-Veritas Dynamic Multi-Pathing 6.0
-Veritas Cluster File System 6.0
-Veritas Replicator 6.0
-Symantec VirtualStore 6.0
-Veritas Storage Foundation for Windows 6.0
-Veritas Storage Foundation for Oracle RAC 6.0
-Veritas Storage Foundation for Sybase ACE 6.0

Veritas Cluster Server 6.0 και Symantec ApplicationHA 6.0
Οι περισσότερες εταιρικές κρίσιμες εφαρμογές είναι τοποθετημένες σε πολλά επίπεδα: web, application, middleware, και database επίπεδα σε πολλαπλούς servers, σε διάφορες πλατφόρμες και σε φυσικά και εικονικά περιβάλλοντα, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους αποθηκευτικών μέσων. Η διασφάλιση end-to-end διαθεσιμότητας των επιχειρησιακών λειτουργιών αποτελεί πρόκληση στις σημερινές επιχειρήσεις. Οι IT οργανισμοί πρέπει να αντιμετωπίσουν μία σειρά προκλήσεων όπως π
Keywords
Τυχαία Θέματα