Ημέρες Καριέρας 2012 : Με στόχο την Αγορά Εργασίας

01:03 28/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Με επιτυχία διοργανώθηκαν και τη φετινή χρονιά οι Ημέρες Καριέρας 2012 από το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, συνδέοντας άμεσα σπουδαστές και αποφοίτους με παραπάνω από 100 εταιρίες από κάθε κλαδο της αγοράς εργασίας (ΤΟΥΟΤΑ, ICON ,Tasty Foods,
Euromedica Paradox Hellas, Kryolan, MediΠρινου, Dentalvision, GI Security, Goldsuites S.L.H. , Herbal Life, ICAP, Intersalas Catering, iSquare, Manpower, Star Channel, Μακεδονία TV, Cosmote, Grecotel, PortoCarras, Πλαίσιο Computers, ΙΔΕΕΑ, Blue Lagoon Resort, Όμιλος Χαραγκιώνης, Imaginarium κ.α.)

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που συμμετείχαν στις Ημέρες Καριέρας, πλήθος νέων ήρθαν σε άμεση επαφή με την Αγορά Εργασίας και ενημερώθηκαν για μόνιμες θέσεις απασχόλησης αλλά και πρακτικής άσκησης, βίωσαν την ιδιαίτερη σημαντική διαδικασία της συνέντευξης ενώ είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν το βιογραφικό τους δίπλα σε καταξιωμένα στελέχη.

Παράλληλα δόθηκε έμφαση στην ολοκληρωμένη ενημέρωση σπουδαστών και αποφοίτων για τη σωστή διαμόρφωση του βιογραφικού σημειώματος, την αναζήτηση εργασίας μέσω σύγχρονων εργαλείων (Internet και social media) καθώς και την κατάλληλη προετοιμασία για επιτυχημένη συνέντευξη, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν στο Αμφιθέατρο του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ – Capitol σε συνεργασία με τις εταιρίες όπως : Εθνική Ασφαλιστική – Randstad – Kariera.gr – Flow Magazine.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας έγινε ξεχωριστή παρουσίαση του ανανεωμένου site ευρέσεως εργασίας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, www.iekdeltajobs.gr, το οποίο αποτελεί έναν εύχρηστο και λειτουργικό δικτυακό τόπο, ο οποίος έχει εμπλουτιστεί με υπηρεσίες όπως εκτύπωση και λήψη βιογραφικού, δημιουργία λίστας αγαπημένων αγγελιών, είναι πλήρως συμβατό με social media ενώ λειτουργεί και ειδική έκδοση για smartphones http://m.iekdeltajobs.gr.

Με στόχο την Αγορά Εργασίας οι Ημέρες Καριέρας 2012 του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εξακολουθούν να αποτελούν ένα ισχυρό εφόδιο που παρέχει το Γραφείο Σταδιοδρομίας σε σπουδαστές και αποφοίτους δίνοντάς τους την ώθηση να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας δίπλα τους έναν μεγάλο Εκπαιδευτικό Οργανισμό.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα