Νέα πλατφόρμα e-Ticketing από το Viva.gr

15:07 12/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Το VIVA (www.viva.gr), μετά τις υπηρεσίες Viva Travel και Viva Telecom, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Viva Tickets», μία ολοκληρωμένη online
πλατφόρμα για διάθεση εισιτηρίων πολιτιστικών θεαμάτων (θέατρα, συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις).
Στο Viva.gr και την ειδική κατηγορία των Tickets, ο χρήστης μπορεί πλέον να ενημερωθεί για το σύνολο των παραστάσεων που διαθέτει το site και να αγοράσει το εισιτήριό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας σύνθετους μηχανισμούς αναζήτησης.

Μεταξύ των χώρων όπου θα φιλοξενούνται οι παραστάσεις, ο επισκέπτης θα βρει το Θέατρο Badminton, το Half Note Jazz Club, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, τα Θέατρα Βεάκη, Αργώ και Βαφείο, χώρους διεξαγωγής συναυλιών και εκδηλώσεων, όπως το ΟΑΚΑ, αλλά και πολλούς ακόμη που εντάσσονται καθημερινά στο website.

Βασικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας "Viva Tickets" είναι η έκδοση αμιγώς ηλεκτρονικού εισιτηρίου που διαθέτει barcode και αποστέλλεται είτε στο κινητό του πελάτη είτε στο e-mail του προκειμένου να το τυπώσει.

Με το εισιτήριό του ο πελάτης οδηγείται κατευθείαν στην αίθουσα μίας εκδήλωσης περνώντας απλά από τη διαδικασία του ηλεκτρονικού check in, που έχει κατασκευάσει το Viva.gr και το παρέχει στους συνεργαζόμενους χώρους. Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης δεν χάνει πλέον χρόνο περιμένοντας στην ουρά του ταμείου για να παραλάβει το εισιτήριό του.

Οι συναλλαγές στην υπηρεσία "Viva Tickets" του www.viva.gr γίνονται με πιστοποιημένους μηχανισμούς ασφαλείας χάρη στο σύστημα εκκαθάρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών της Hellas Pay (www.hellaspay.gr), του Ιδρύματος Πληρωμών που ανήκει στον Όμιλο εταιρειών της Realize (www.realize.gr) και είναι αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Επιπλέον, μέσω της Hellas Pay, οι πελάτες του Viva.gr έχουν τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης της Κάρτας Αποδείξεων τους.

Η πλατφόρμα e-Τicketing που χρησιμοποιείται από το Viva.gr και την υπηρεσία Viva Tickets, έχει σχεδιασθεί και αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από τη Realize ΑΕ.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα