Νέα συνεργασία NewbornWishes και Acta Vesta Baby

11:38 2/12/2011 - Πηγή: PC Nea
H NewbornWishes (www.newbornwishes.com), μια νέα πρωτοποριακή online πλατφόρμα δημιουργίας λίστας δώρων μωρού, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Acta Vesta Baby.

Η NewbornWishes επιτρέπει στους νέους γονείς να δημιουργήσουν λίστες δώρων με τρόπο πρακτικό αλλά και διασκεδαστικό για διάφορες περιστάσεις της ζωής του μωρού τους, όπως baby
shower, γέννηση, βάφτιση, πρώτα γενέθλια κ.α., επιλέγοντας βρεφικά είδη αλλά και υπηρεσίες από επιλεγμένους προμηθευτές παιδικών προϊόντων και υπηρεσιών.

H Acta Vesta Baby ειδικεύεται στην ανάλυση του παιδικού ωροσκοπίου και στην σύνταξη ενός πρωτότυπου γενέθλιου χάρτη για νεογέννητα και παιδιά. Τα κείμενα είναι εξατομικευμένα και γραμμένα ανάλογα με την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης του νεογέννητου, αποτελώντας ένα πρωτότυπο δώρο γέννησης ή βάπτισης.

Τόσο τα κείμενα όσο και η συσκευασία του παιδικού ωροσκοπίου επιμελούνται με μεγάλη προσοχή, καθώς αυτό το δώρο αυτό ίσως ταξιδέψει μέσα στο χρόνο μαζί με τα μωρουδιακά του παιδιού που θα κρατήσει η μαμά!

“Με την συνεργασία μας με την Acta Vesta Baby θέλουμε να δώσουμε μία ακόμα πρωτότυπη ιδέα για ένα διαφορετικό δώρο ‘εμπειρίας’ στους νέους γονείς και τους φίλους τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πλήρως εξατομικευμένη, δίνοντας έμπνευση στους νέους γονείς για να την προσθέσουν στη λίστα δώρων τους και ευκολία στους φίλους τους που μπορούν να την παραγγείλουν online.”, δηλώνει η δημιουργός της NewbornWishes Μυρτώ Παπαθάνου.

“Ο γενέθλιος χάρτης του παιδιού που δημιουργεί η Acta Vesta Baby είναι ένας χρήσιμος οδηγός για τους γονείς που θα αποκαλύψει τα φυσικά ταλέντα, τις κλίσεις του, την ιδιοσυγκρασία του και θα σκιαγραφήσει τις συναισθηματικές του ανάγκες.” προσθέτει η Ελεονώρα Αραμπατζή, αστρολόγος του Acta Vesta Baby.

Στο site της NewbornWishes (www.newbornwishes.com και www.newbornwishes.gr) μπορείτε να γνωρίσετε την εταιρεία και τους συνεργάτες της, και να δείτε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας λίστας γέννησης, λίστας βάπτισης ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση στη ζωή του μωρού σας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Αναζητήσεις
actavesta baby
Τυχαία Θέματα