Νέες λύσεις για επεξεργασία βίντεο από την Avid

09:25 23/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Avid αποκάλυψε την διευρυμένη σειρά λύσεων video editing με τη δημιουργία ενός εντελώς νέου και δυνατού λογισμικού, του Avid Studio, καθώς επίσης και την νεώτερη έκδοση της κορυφαίας οικογένειας software Pinnacle Studio.

Το νέο καταναλωτικό λογισμικό μοντάζ Avid Studio
διαθέτει σχεδόν την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία σημαντικών κινηματογραφικών ταινιών, ενδυναμώνοντας τους χομπίστες βιντεογράφους και τους θιασώτες της επεξεργασίας βίντεο που τους ενδιαφέρει να δημιουργούν επαγγελματικής ποιότητας ταινίες στο ελάχιστο του κόστους.

Η έκδοση 15 της οικογένειας Pinnacle Studio, που περιλαμβάνει τα Pinnacle Studio HD, Pinnacle Studio HD Ultimate και Pinnacle Studio HD Ultimate Collection, κάνει εύκολη για τους χρήστες που τώρα ξεκινούν τη δημιουργία εξελιγμένων βίντεο στο σπίτι. Το Avid Studio μαζί με την οικογένεια Pinnacle Studio αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που εξυπηρετεί μια ευρεία γκάμα καταναλωτών.

To Avid Studio διαθέτει μερικές από τις ίδιες τεχνολογίες που χρησιμοποίησαν οι κορυφαίοι σκηνοθέτες του Χόλυγουντ και αποτελεί τη νεώτερη έκδοση της καταναλωτικής σειράς προϊόντων της Avid η οποία επιτρέπει στους χομπίστες κινηματογραφιστές και οπαδούς της επεξεργασίας βίντεο να μετατρέπουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους καθώς και τα μουσικά αρχεία τους σε πλούσιες εμπειρίες πολυμέσων.

Αυτή η υψηλής απόδοσης αλλά όμως εύκολη στη χρήση λύση μοντάζ προσφέρει δυνατά χαρακτηριστικά επεξεργασίας πολυμέσων, τεχνολογία σταθεροποίησης και λειτουργικότητα του interface που προέρχεται από το Avid Media Composer – το λογισμικό που χρησιμοποίησε η πλειοψηφία των σκηνοθετών που έχουν κερδίσει Oscar μέσα στις τελευταίες δυο δεκαετίες. To επαγγελματικό interface προσφέρει δύναμη, ευελιξία και ευκολία στη χρήση. To Avid Studio συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω:

-Ενσωματωμένη βιβλιοθήκη μέσων: Προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν, να οργανώνουν και να διαχειρίζονται εύκολα τα βίντεο τις φωτογραφίες και τα αρχεία ήχου με ένα μόνο, εύκολο στη χρήση user interface. Ένα καθολικό εργαλείο εισαγωγής κάνει εύκολη την εισαγωγή φωτογραφιών, βίντεο και ήχου στη βιβλιοθήκη από μια ευρεία γκάμα συσκευών που απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

-Ισχυρός επεξεργαστής πολυμέσων: Εξαλείφει την ανάγκη χρήσης εφαρμογών τρίτων για τη διόρθωση αρχείων βίντεο, φωτογραφιών και ήχου επιτρέποντας την επεξεργασία του υλικού τους με το Avid Studio και κατόπιν τη χρήση του σε πολλαπλά έργα.

-Πλούσιος σε χαρακτηριστικά επεξεργαστής γραμμής χρόνου- timeline editor: Προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου επεξεργασία της timeline με δείκτες για συγχρονισμό ήχου και βίντεο και keyframes για τη δημιουργία ομαλών μεταβάσεων. Απεριόριστα κομμάτια της timeline προσφέρουν τη δυνατότητα ισχυρού μοντάζ και compositing συμπεριλαμβανομένων των εφέ picture-in-picture ή multi-layer.

-Εργαλεία DVD και Blu-ray και εγγραφή δίσκων: Κάνουν εύκολο το μοίρασμα των δημιουργιών με τ
Keywords
Τυχαία Θέματα