Πανεπιστημίο Ιωαννίνων:Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο "Epirus on Androids"

19:37 6/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Epirus on Androids: Έμπιστη, με Διαφύλαξη της Ιδιωτικότητας και Αποδοτική Διάχυση Πληροφορίας σε Κοινωνικά Δίκτυα με Γεωγραφικές Εφαρμογές» και συγκεκριμένα του υποέργου «Epirus on Androids: Έμπιστη, με Διαφύλαξη της Ιδιωτικότητας και Αποδοτική Διάχυση Πληροφορίας σε Κοινωνικά Δίκτυα με Γεωγραφικές Εφαρμογές» (Επιστημονικά Υπεύθυνη: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ευαγγελία Πιτουρά), του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΘΕΣΣΑΛΙΑ
- ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ 2007 - 2013, το οποίο χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν πρόταση για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7, παρ. 4Α της ΚΥΑ 679/96, όπως κυρώθηκε με το Νόμο 3794/2009 και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Νόμου 4076/10-8-2012 για τα παρακάτω έργα:

1. Σχεδιασμός και αποθήκευση δεδομένων κοινωνικών δικτύων με χρήση της πλατφόρμας λογισμικού Hadoop (πακέτο εργασίας Ε3). 2. Ανάπτυξη εφαρμογών κοινωνικών δικτύων με χρήση της πλατφόρμας λογισμικούHadoop (πακέτο εργασίας Ε4).»

Σύμφωνα με το Τεχνικό Δελτίο του Υποέργου:

-χρόνος παράδοσης του παραπάνω έργου ορίζεται η 28/2/2014 με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω Υποέργου και
-αμοιβή το ποσό των 12.000 Ευρώ

Ο χρόνος παράδοσης καθώς και η αμοιβή δύνανται να τροποποιηθούν με ενδεχόμενη τροποποίηση του Τεχνικού Δελτίου του Υποέργου. Η επιλογή της πρότασης θα γίνει με βάση τα ακόλουθα προσόντα των ενδιαφερομένων:

-επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο (όπως αποδεικνύεται από το βιογραφικό του υποψηφίου) εάν υπάρχει θα συνεκτιμηθεί θετικά.

Πρόσκληση
Keywords
Τυχαία Θέματα