Στο φάιναλ φορ με το basketblog.gr

07:05 24/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Tο Νο 1 αμιγώς μπασκετικό site στην Ελλάδα έχει μια καταπληκτική προσφορά: Σε συνεργασία με την Turkish Airlines δίνει τη δυνατότητα σε τέσσερις από τους χιλιάδες επισκέπτες του να παρακολουθήσουν δωρεάν τους αγώνες του φάιναλ φορ
της Βαρκελώνης.

Η κορυφαία αεροπορική εταιρία, χορηγός της Euroleague και του φάιναλ φορ, προσφέρει τέσσερα εισιτήρια γηπέδου, αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που επιλέγουν το basketblog.gr για την ενημέρωσή τους.

Ο «διαγωνισμός» μας προβάλλεται και στο facebοοk, στο οποίο το νούμερο ένα μπασκετικό site της Ελλάδας αριθμεί 10.290 μέλη. Το εικαστικό μέρος επιμελήθηκε η iBS, μια εξαιρετικά αναπτυσσόμενη εταιρία πληροφορικής, με υψηλή αισθητική και αμεσότητα στις υπηρεσίες της. Κι όποιος επισκέφθηκε (και είναι πολλοί αυτοί) το συγκεκριμένο… tab, διαπίστωσε το μεράκι με το οποίο «χτίστηκε» η σελίδα.

Το basketblog.gr θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την Turkish Airlines για την προσφορά των εισιτηρίων, τις συνεργαζόμενες εταιρίες για την άμεση και ποιοτική ανταπόκρισή τους, μα πάνω και πρώτα απ’ όλα όλους αυτούς που καθημερινά του δίνουν υπόσταση.

Αντίστοιχη προβολή υπάρχει φυσικά και στην σχετική κατηγορία της ΤΗΥ Euroleague, μέσα στο www.basketblog.gr, την οποία επιμελήθηκε η εταιρία Intellect, η οποία έχει σχεδιάσει το site.
Σημειώστε πως για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση αρκεί να στείλει ένα απλό mail στο [email protected], χωρίς την παραμικρή χρέωση, χωρίς sms, χωρίς τίποτα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα