Συνεργασία της NewbornWishes με την El.Marneri Galerie baby&child

12:28 27/4/2012 - Πηγή: PC Nea
H NewbornWishes (www.newbornwishes.com), η μοναδική online πλατφόρμα δημιουργίας λίστας δώρων μωρού, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την El.marneri galerie baby&child (http://bebe.elenimarneri.gr/).
Η El.marneri galerie baby&child είναι η εξειδικευμένη παιδική συλλογή της γνωστής Galerie Eleni Marneri, αποτελούμενη από δημιουργίες καλλιτεχνών που ασχολούνται με βρεφικά και παιδικά αντικείμενα.

«Στην NewbornWishes
είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα μας συνεργασία! Αναζητώντας πάντα νέες και πρωτότυπες συνεργασίες, στην Galerie Eleni Marneri βρήκαμε έναν ιδανικό συνομιλητή με υψηλή αισθητική και μεγάλη εξειδίκευση σε δημιουργίες που απευθύνονται σε παιδιά. Η El.marneri galerie baby&child συνθέτει μια μοναδική σειρά με δημιουργίες από καλλιτέχνες που εμπνέονται από τα μωρά, τα παιδιά και τους γονείς τους.
Τα αντικείμενα της συλλογής μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα ένα βρεφικό δωμάτιο και σίγουρα να αποτελέσουν ένα μοναδικό δώρο αξίας. Η εξάσκηση της αισθητικής του καθενός μας εξάλλου ξεκινάει από την στιγμή που έρχεται στον κόσμο», δηλώνει η Μυρτώ Παπαθάνου, ιδρύτρια της NewbornWishes.

Η Έρση Καλοζάκη, υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Νέων Συνεργασιών στην Galerie Eleni Marneri προσθέτει «Στην Galerie Eleni Marneri φιλοδοξούμε να φέρουμε το παιδί από πολύ νωρίς σε επαφή με τον κόσμο της τέχνης τόσο με τα αντικείμενα που επιλέγουμε για την συλλογή baby&child, όσο και με τις δράσεις μας στον χώρο της γκαλερί που σκοπό έχουν να προσελκύσουν το παιδί και τους νέους γονείς.
Η συλλογή baby&child αποτελείται από όλα όσα θέλουμε να περιβάλλουν μια καινούργια ζωή που έρχεται στον κόσμο. Για την NewbornWishes έχουμε διαλέξει παιδικούς πίνακες, διακοσμητικά, είδη για το δωμάτιο, χειροποίητα αναμνηστικά και άλλα αντικείμενα από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Για την γέννηση ή την βάπτιση ενός παιδιού, τα αντικείμενα της συλλογής αποτελούν ένα μείγμα μοντέρνου, παραδοσιακού, τρυφερού αλλά και παιχνιδιάρικου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουμε όταν μιλάμε για την συλλογή baby&child, ‘Όταν γεννιέται ένα μωρό, μαζί του γεννιέται κι η αγάπη. Και κάθε μέρα που μεγαλώνει, μεγαλώνει κι η αγάπη. Η τρυφερότητα και η αλήθεια που γεννάει αυτή η αγάπη, ενέπνευσαν τη δημιουργία της συλλογής el.marneri galerie baby&child’».

Στο website της NewbornWishes (www.newbornwishes.com) μπορείτε να γνωρίσετε την εταιρεία και τους συνεργάτες της, και να δείτε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας λίστας baby shower, λίστας γέννησης, λίστας βάπτισης ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση στη ζωή του μωρού σας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα