Τα Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ βοηθάνε τους άπορους

20:43 26/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ αναλαμβάνει την προετοιμασία και διανομή του συσσιτίου για τους άπορους του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η πρώτη διανομή του συσσιτίου από τις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ. Οι σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής,
με μεγάλη προθυμία και ικανοποίηση μαγείρεψαν και συσκεύασαν περίπου 250 γεύματα, τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν στους καταγεγραμμένους άπορους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η διανομή του συσσιτίου της Παρασκευής από το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Απριλίου. Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια που περιλαμβάνει συνολικά την προετοιμασία και διανομή 1.000 γευμάτων, που περιλαμβάνουν ατομική μερίδα, σαλάτα και ψωμί.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ, και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ώρες διανομής 14.00-15.00.

Πληροφορίες : Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θες/νικης, Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους, 2310 226 328, Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιουλιανού 26, 210 82 25 983, www.delta-iek.gr

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα